Maandelijkse facturering

Een betalingsinstelling waarbij Google een kredietlimiet instelt voor uw advertentiekosten. Afhankelijk van uw locatie kunt u deze kosten betalen met een cheque, een overboeking of een andere betaalmethode, overeenkomstig de algemene voorwaarden die u heeft geaccepteerd.

• U komt mogelijk in aanmerking voor maandelijkse facturering als uw bedrijf ten minste één jaar als bedrijf geregistreerd staat en u minimaal $ 5000 per maand besteedt (dit kan per land verschillen).
  • Deze instelling wordt vaak gebruikt door grote adverteerders en bedrijven.
  • Neem contact op met de klantenservice om uw aanvraag in te dienen.