Google Ads-promotiecode (kortingsbon)

Dit zijn geldtegoeden die ook wel bekend staan als kortingsbonnen of vouchers en die aan het account van een adverteerder kunnen worden toegevoegd wanneer deze aan de noodzakelijke criteria voldoet. Google of haar partners bieden af en toe promotiecodes aan om nieuwe adverteerders aan te moedigen Google Ads te gaan gebruiken.

• De meeste codes moeten binnen 14 dagen na het maken van een Google Ads-account worden ingewisseld.
  • Google accepteert of vervangt geen verlopen promotiecodes.
  • Er kunnen voor promotiecodes verschillende instellingen voor betaling zijn ingesteld, zoals automatische afschrijving of handmatige betalingen.
  • Uw account moet aan bepaalde criteria voldoen voordat u promotiecodes kunt gebruiken. Omdat de Algemene voorwaarden per promotie verschillen, is het raadzaam alle details in het promotiemateriaal te controleren.

Meer informatie over het gebruik van promotiecodes
Bekijk hoe u problemen met promotiecodes kunt oplossen