Handmatige betalingen

Een betalingsinstelling waarbij u de advertentiekosten betaalt vóórdat uw advertenties worden weergegeven. Wanneer uw advertenties worden weergegeven, worden de kosten afgeschreven van het door u betaalde bedrag.

• We kunnen u per e-mail een melding sturen wanneer uw accountsaldo op dreigt te raken, zodat u een nieuwe betaling kunt uitvoeren op een moment dat u schikt.
  • Welke betaalmethoden u kunt gebruiken om een handmatige betaling uit te voeren, is afhankelijk van uw valuta en de locatie van uw bedrijfsadres.
  • Als u liever automatisch een factuur ontvangt na weergave van uw advertenties, kunt u de instelling voor automatische betalingen gebruiken.
De instelling voor handmatige betalingen is niet beschikbaar voor nieuwe accounts in de vermelde landen. Als deze optie niet wordt weergegeven wanneer u zich aanmeldt, kiest u automatische betalingen om uw account te maken. Uw account kan in deze landen niet worden overgezet naar handmatige betalingen.

Landen
  • Noord-Amerika
    • Canada
    • Verenigde Staten
  • Zuid-Amerika
    • Chili
  • Afrika
    • Zuid-Afrika
  • Europa
    • Oostenrijk
    • België
    • Tsjechië
    • Denemarken
    • Finland
    • Frankrijk
    • Duitsland
    • Griekenland
    • Ierland
    • Italië
    • Luxemburg
    • Nederland
    • Noorwegen
    • Portugal
    • Polen
    • Spanje
    • Zweden
    • Zwitserland
    • Verenigd Koninkrijk
  • Midden-Oosten
    • Israël
    • Saudi-Arabië
    • Verenigde Arabische Emiraten
  • Azië en Oceanië
    • Australië
    • Hongkong
    • Japan
    • Maleisië
    • Nieuw-Zeeland
    • Singapore