Handmatige betalingen

Een betalingsinstelling waarbij u de advertentiekosten betaalt vóórdat uw advertenties worden getoond. Wanneer uw advertenties worden weergegeven, worden de kosten afgeschreven van het door u betaalde bedrag.

• We kunnen u per e-mail een melding sturen wanneer uw accountsaldo op dreigt te raken, zodat u een nieuwe betaling kunt uitvoeren op een moment dat u schikt.
  • Welke betaalmethoden u kunt gebruiken om een handmatige betaling uit te voeren, is afhankelijk van uw valuta en de locatie van uw bedrijfsadres.
  • Als u liever automatisch een factuur krijgt na weergave van uw advertenties, kunt u de instelling voor automatische betalingen gebruiken.

U kunt de betalingsinstelling voor uw account wijzigen van Automatisch naar Handmatige betalingen en vice versa in de Factureringsinstellingen van uw account. De optie om over te schakelen van automatische naar handmatige betalingen is alleen mogelijk in landen waar de optie Handmatige betalingen beschikbaar is. Als u momenteel handmatige betalingen heeft ingesteld en deze optie niet meer beschikbaar is in uw land, kunt u alleen overschakelen naar automatische betalingen. U kunt dan niet meer terug naar handmatige betalingen. Kijk hier meer over de beschikbaarheid van opties voor handmatige betalingen.

Uw betaalinstellingen wijzigen:

1. Log in op uw Google Ads-account.
  2. Typ Instellingen in de zoekbalk bovenaan de homepage en selecteer Instellingen > Facturering.
    • (U kunt ook de sneltoets G B typen om rechtstreeks naar Facturering te gaan.)
  3. Klik in het gedeelte Betalingsaccount op het bewerkingsicoon Instelling bewerken, potloodje naast Hoe u betaalt.
  4. Selecteer de gewenste betaalinstelling in het dropdownmenu.
  5. Voer de stappen uit in het pop-upvenster om de wijziging te bevestigen.

Opmerking: Alleen gebruikers met beheerders- of bewerkingstoegang tot het betalingsprofiel kunnen deze wijziging doorvoeren. Als u wilt zien wat uw toegangstype is, typt u in de zoekbalk bovenaan de homepage Instellingen om Instellingen > Facturering te selecteren. Daarna scrollt u naar de onderkant van de pagina naar het gedeelte Gebruikers betalingsprofiel.

Als u meer dan één Google Ads-account heeft, is deze functie mogelijk niet in al uw accounts beschikbaar.

De instelling voor handmatige betalingen is niet beschikbaar voor nieuwe accounts in de hieronder vermelde landen en gebieden. Als u deze optie niet kunt vinden als u uw account maakt, heeft u alleen de optie om automatische betalingen te gebruiken. Uw account kan in deze landen en gebieden niet worden overgezet naar handmatige betalingen.

Landen en gebieden
Noord- en Zuid-Amerika Afrika Europa Midden-Oosten Azië-Pacific
  • Anguilla
  • Antigua en Barbuda
  • Aruba
  • Bahama's
  • Barbados
  • Belize
  • Bermuda
  • Canada
  • Kaaimaneilanden
  • Chili
  • Costa Rica
  • Dominica
  • Ecuador
  • Frans-Guyana
  • Grenada
  • Guadeloupe
  • Guatemala
  • Guyana
  • Haïti
  • Jamaica
  • Montserrat
  • Nederlandse Antillen
  • Nicaragua
  • Panama
  • Paraguay
  • Puerto Rico
  • Saint Lucia
  • Saint Vincent en de Grenadines
  • Saint-Pierre en Miquelon
  • Suriname
  • Trinidad en Tobago
  • Verenigde Staten
  • Kleine afgelegen eilanden van de Verenigde Staten
  • Uruguay
  • Venezuela
  • Maagdeneilanden (Britse)
  • Amerikaanse Maagdeneilanden

*Antarctica

• Angola
  • Benin
  • Burkina Faso
  • Burundi
  • Kaapverdië
  • Centraal-Afrikaanse Republiek
  • Comoren
  • Congo
  • Congo DRC
  • Ivoorkust
  • Equatoriaal-Guinea
  • Eritrea
  • Ethiopië
  • Gabon
  • Gambia
  • Ghana
  • Guinee-Bissau
  • Kenia
  • Lesotho
  • Liberia
  • Libië
  • Madagaskar
  • Malawi
  • Mali
  • Mauritanië
  • Mauritius
  • Mayotte
  • Mozambique
  • Namibië
  • Niger
  • Réunion
  • Rwanda
  • Sao Tomé en Príncipe
  • Senegal
  • Seychellen
  • Sierra Leone
  • Somalië
  • Zuid-Afrika
  • Swaziland
  • Tanzania
  • Togo
  • Tunesië
  • Westelijke Sahara
  • Zambia
  • Albanië
  • Andorra
  • Oostenrijk
  • België
  • Bosnië en Herzegovina
  • Bulgarije
  • Kroatië
  • Cyprus
  • Tsjechië
  • Denemarken
  • Estland
  • Faeröer
  • Finland
  • Frankrijk
  • Georgië
  • Duitsland
  • Gibraltar
  • Griekenland
  • Groenland
  • Hongarije
  • IJsland
  • Ierland
  • Italië
  • Liechtenstein
  • Litouwen
  • Luxemburg
  • Noord-Macedonië
  • Malta
  • Moldavië
  • Monaco
  • Nederland
  • Noorwegen
  • Polen
  • Portugal
  • San Marino
  • Servië
  • Slowakije
  • Slovenië
  • Spanje
  • Spitsbergen en Jan Mayen
  • Zweden
  • Zwitserland
  • Verenigd Koninkrijk
  • Armenië
  • Bahrein
  • Egypte
  • Irak
  • Israël
  • Jordanië
  • Libanon
  • Qatar
  • Saudi-Arabië
  • Tadzjikistan
  • Turkmenistan
  • Verenigde Arabische Emiraten
  • Amerikaans-Samoa
  • Australië
  • Bhutan
  • Brunei Darussalam
  • Cambodja
  • Oost-Timor
  • Fiji
  • Frans-Polynesië
  • Franse gebieden in de zuidelijke Indische Oceaan
  • Guam
  • Hongkong
  • Japan
  • Democratische Volksrepubliek Laos
  • Macau
  • Maleisië
  • Maldiven
  • Micronesië
  • Mongolië
  • Myanmar
  • Nauru
  • Nepal
  • Nieuw-Caledonië
  • Nieuw-Zeeland
  • Niue
  • Norfolk
  • Noordelijke Marianen
  • Pakistan
  • Palau
  • Papoea-Nieuw-Guinea
  • Samoa
  • Singapore
  • Salomonseilanden
  • Zuid-Georgië en de Zuidelijke Sandwicheilanden
  • Tokelau
  • Tonga
  • Vanuatu
  • Wallis en Futuna