Handmatige CPC-biedingen

Een biedmethode waarmee u uw eigen maximumkosten per klik (CPC) voor uw advertenties kunt instellen. Dit werkt anders dan bij automatische biedstrategieën, waarbij bodbedragen voor u worden ingesteld.

• Bij handmatige CPC-biedingen kunt u zelf het maximale bedrag instellen dat u voor elke klik op uw advertenties kunt betalen.
  • U stelt eerst een maximum CPC-bod (kosten per klik) in voor uw hele advertentiegroep (het standaardbod genoemd), maar u kunt ook afzonderlijke biedingen instellen voor afzonderlijke zoekwoorden of plaatsingen. Als u bijvoorbeeld heeft gemerkt dat bepaalde zoekwoorden winstgevender zijn, kunt u via handmatig bieden een groter deel van uw advertentiebudget toekennen aan die zoekwoorden.
  • Als u niet zeker weet welke zoekwoorden of plaatsingen het meeste opleveren, of als u geen tijd heeft handmatige biedingen te beheren, kunt u in plaats daarvan de biedstrategie Klikken maximaliseren overwegen. 'Klikken maximaliseren' is een automatische biedstrategie waarmee uw biedingen automatisch worden ingesteld om zo veel mogelijk klikken te genereren binnen uw budget. Meer informatie