Verwijzende URL

Het adres van de webpagina waar een persoon op een link heeft geklikt die hem of haar naar uw pagina bracht.

• De verwijzende URL is de webpagina die bezoekers naar uw site stuurt met behulp van een link. Met andere woorden: het is de webpagina waar een persoon was direct voordat hij of zij op uw pagina terechtkwam.
  • Verwijzende URL's worden geregistreerd door een groot aantal programma's voor webanalyse waaronder Google Analytics. U kunt deze URL's controleren om inzicht te krijgen in de pagina's waar uw webverkeer vandaan komt.

Helpcentrum voor Google Analytics