Pacific Time (PST of PDT)

De tijdzone in de Verenigde Staten voor het hoofdkantoor van Google in Mountain View, Californië. In uw account wordt deze tijdzone gebruikt als u geen tijdzone heeft geselecteerd bij de configuratie van uw account.

• Als u een Google Ads-account maakt, kunt u een tijdzone kiezen voor de rapporten, statistieken en facturen. Als u geen lokale tijdzone heeft geselecteerd, wordt het account standaard ingesteld op Pacific Time, waardoor uw rapporten en gemiddelde dagbudgetcycli op die tijdzone worden gebaseerd.
  • De datums en tijden in uw account kunnen verwijzen naar Pacific Standard Time (PST) of Pacific Daylight Time (PDT), afhankelijk van de tijd van het jaar. Tussen PST en PDT zit één uur verschil.
  • Het is niet mogelijk om de tijdzone van een weergaveaccount te wijzigen. De tijdzone wordt ingesteld wanneer u het account maakt. Voor manageraccounts (Mijn Klantencentrum-accounts) is het echter mogelijk om de tijdzone één keer te wijzigen tijdens de levensduur van het account, maar alleen naar het oosten. Als u aan de bovenstaande deelnamevereisten voldoet en de tijdzone van een account wilt wijzigen, neemt u contact met ons op.