Shopping-advertentie: definitie

Een type advertentie dat gedetailleerde informatie bevat over specifieke producten die u verkoopt. Shopping-advertenties kunnen verwijzen naar Shopping-productadvertenties, voor slechts één product, of showcase-Shopping-advertenties, voor meerdere verwante producten.

Shopping-showcaseadvertenties zijn beschikbaar in de volgende landen:

Australische vlag

Australië

Braziliaanse vlag

Brazilië

Canadese vlag

Canada

Duitse vlag

Duitsland

Frankrijk

Frankrijk

Hongkong

Hongkong

Ierland

Ierland

India

India

Indonesië

Indonesië

Malaysia

Maleisië

Netherlands flag

Nederland

New Zealand flag

Nieuw-Zeeland

The Philippines

Filipijnen

Singapore

Singapore

South Africa

Zuid-Afrika

Sweden

Zweden

Taiwan

Taiwan

United Arab Emirates

Verenigde Arabische Emiraten

United Kingdom

Verenigd Koninkrijk

United States

Verenigde Staten

U kunt Shopping-showcaseadvertenties maken met Google Ads en de Google Ads API (AdWords API). Raadpleeg Shopping-productadvertenties als u wilt adverteren voor afzonderlijke producten.

Als u Shopping-advertenties wilt maken, moet u eerst uw productgegevens uploaden naar Google Merchant Center en in Google Ads een Shopping-campagne maken.

Meer informatie

Over Shopping-campagnes en Shopping-advertenties
Een Shopping-campagne maken