Alternatief e-mailadres

Een aanvullend e-mailadres dat u kunt gebruiken om in te loggen op uw Google-account. Bekijk hoe u een ander e-mailadres toegang kunt geven tot uw Google Ads-account.

• Als u een alternatief e-mailadres toevoegt aan uw account, kunt u niet alleen bij uw Google-accounts inloggen met het e-mailadres dat u heeft gebruikt om het account op te zetten, maar ook met het alternatieve e-mailadres. Met welke van deze e-mailadressen u ook inlogt, u gebruikt hetzelfde wachtwoord.
  • Bij bepaalde Google-producten kunnen mensen zowel uw primaire als uw alternatieve e-mailadres zien.
  • U kunt op elk gewenst moment alternatieve e-mailadressen toevoegen, verwijderen en wijzigen via uw pagina met instellingen voor Google Accounts op accounts.google.com.

Alternatieve e-mailadressen toevoegen
Alternatieve e-mailadressen verwijderen
Zichtbaarheid van alternatieve e-mailadressen