Remarketing

Remarketing is een functie waarmee u uw campagne met display-advertenties kunt aanpassen voor mensen die uw site eerder hebben bezocht en uw biedingen en advertenties (met behulp van dynamische remarketing) kunt afstemmen op deze bezoekers wanneer zij op internet browsen en apps gebruiken.

Gebruik deze functie in uw campagnes in het Display Netwerk.