Google Network

Alle plaatsen waar uw advertenties kunnen worden weergegeven, waaronder de sites van Google, onze partnerwebsites en andere plaatsingsmogelijkheden zoals in mobiele apps.

• Het Google Netwerk is onderverdeeld in groepen om u meer controle te geven over waar u uw advertentie wilt weergeven:
    • Het zoeknetwerk: pagina's met Google-zoekresultaten, andere Google-sites zoals Maps en Shopping, en zoeksites die met Google samenwerken voor advertentieweergave.
    • Het Display Netwerk: Google-sites zoals YouTube, Blogger en Gmail, plus duizenden partnersites op internet.
  • Standaard worden nieuwe advertentiecampagnes ingesteld voor weergave van advertenties in het hele netwerk om uw advertenties de maximale zichtbaarheid te geven.
  • Als u vaststelt dat u geen goed rendement op uw investeringen krijgt in een bepaald gebied van het netwerk, kunt u afzonderlijke sites in het Display Netwerk uitsluiten of de netwerkinstellingen van uw advertentiecampagne wijzigen door u aan of af te melden voor een netwerk.

Meer informatie over het Google Netwerk
Meer informatie over het Display Netwerk Meer informatie over het zoeknetwerk