Beëindigde campagne: definitie

Een advertentiecampagne waarvoor de einddatum is verstreken en de advertenties niet meer worden weergegeven.

• U kiest een einddatum voor elke advertentiecampagne om aan te geven wanneer de campagne moet worden beëindigd. Wanneer een campagne de einddatum bereikt, wordt de weergave van alle advertenties in de campagne stopgezet.
  • U kunt de einddatum van een campagne op elk gewenst moment wijzigen, zelfs nadat de datum is verstreken.
  • U ziet informatie over de huidige status van uw campagne in de kolom Status op de pagina Campagnes. U ziet mogelijk ook de status 'Campagne beëindigd' naast de advertentiegroepen, advertenties en zoekwoorden die deel uitmaken van deze campagne.