Bestemming: definitie

Een bestemming is een account voor een Google-meetproduct dat de instelling deelt met en gegevens krijgt van een Google-tag. U kunt bestemmingen toevoegen aan uw Google-tag om de instelling en voetafdruk van uw Google-tag opnieuw te gebruiken op uw site.

Momenteel kunnen alleen Google Ads- en Google Analytics-accounts bestemmingen zijn.

An illustration demonstrating where to find Destinations on Google tag.