Geschat bod voor eerste pagina: definitie

Het bod dat u waarschijnlijk moet instellen om uw advertentie ergens op de eerste pagina met zoekresultaten te laten zien. Lees meer informatie over de verschillende geschatte biedingen.

• Deze schatting geeft aan welk CPC-bod (kosten per klik) u moet instellen om uw advertentie ergens op de eerste pagina met zoekresultaten weer te geven wanneer een zoekopdracht exact overeenkomt met uw zoekwoord. Uw advertentie kan wel worden getoond als uw bod lager is dan deze schatting, maar de kans is kleiner dat deze op de eerste pagina met zoekresultaten staat.
  • De schatting is gebaseerd op de kwaliteitsscore van elk zoekwoord en de concurrentie van andere adverteerders. Als het geschatte bod voor de eerste pagina heel hoog is, kan dit erop duiden dat de kwaliteitsscore van het zoekwoord slecht is en kan worden verbeterd.
  • De geschatte biedingen voor de eerste pagina voor uw zoekwoorden staan in de kolom 'Geschat bod voor eerste pagina' in de tabel Zoekwoorden.
  • De schatting biedt geen garantie. Een enkele keer kan het voorkomen dat uw advertentie niet op de eerste pagina staat, ook al voldoet uw bod aan het geschatte bod voor de eerste pagina.