Nyheder i Chrome 81

Som en del af denne nye udgivelse får du her en liste over nye funktioner og ændringer, der træder i kraft, når du opdaterer til version 81 af Chrome.

Styr din musik og dine videoer (computer)

Du kan styre musik, video og andre medier på en browserfane via et ikon øverst i browseren.

Se, hvordan du styrer musik og video.

Få mere diskrete notifikationer (computer, Android)

Du kan aktivere lydløse notifikationer i indstillingerne for at gøre notifikationsprompts mindre distraherende.

Se, hvordan du kan aktivere eller deaktivere notifikationer.