Slå synkronisering til eller fra i Chrome

Hvis du vil gemme dine oplysninger på din Google-konto, skal du slå synkronisering til.

Når synkronisering er aktiveret

• Du kan se og opdatere dine synkroniserede oplysninger på alle dine enheder, f.eks. bogmærker, historik, adgangskoder og andre indstillinger.
  • Du logger automatisk ind på Gmail, YouTube, Søgning og andre Google-tjenester. Hvis du var logget ind, før du aktiverede synkronisering, skal du forblive logget ind.
  • Hvis du skifter enhed (f.eks. hvis du mister din telefon eller får en ny computer), får du alle dine synkroniserede oplysninger tilbage.
  • Du kan tilpasse din oplevelse i andre Google-produkter ved at medtage din Chrome-historik, hvis du aktiverer Web- og appaktivitet.

Bemærk! Du bør kun aktivere Chrome-synkronisering på enheder, du ejer. Hvis du bruger en offentlig computer, skal du bruge gæstetilstand i stedet.

Log ind, og aktivér synkronisering

Du skal have en Google-konto for at aktivere synkronisering.

1. Åbn Chrome på din computer.
  2. Klik på Profil Profil øverst til højre.
  3. Log ind på din Google-konto.
  4. Hvis du vil synkronisere dine oplysninger med alle dine enheder, skal du klikke på Aktivér synkronisering og såAktivér.

Hvis du vil synkronisere mere end én konto, eller hvis du deler din computer med andre, kan du se, hvordan du tilføjer en profil i Chrome.

Deaktiver synkronisering

Du kan stadig se dine bogmærker, din historik, dine adgangskoder og andre indstillinger, selvom du deaktiverer synkronisering. Hvis du foretager nogen ændringer, bliver de dog ikke gemt på din Google-konto og synkroniseret med dine andre enheder.

Hvis du deaktiverer synkronisering, bliver du også logget ud af andre Google-tjenester, f.eks. Gmail.

1. Åbn Chrome på din computer.
  2. Øverst til højre skal du klikke på Mere Mere og så Indstillinger.
  3. Øverst på siden under "Personer" skal du klikke på Deaktiver og så Deaktiver.

Se, hvordan du sletter synkroniserede oplysninger fra din Google-konto.

Du kan se, hvordan du logger ud og slukker din Chromebook, her.

Når du logger ind på din Google-konto via en Google-tjeneste som f.eks. Gmail, bliver du automatisk logget ind i Chrome. Hvis du ikke vil logge ind i Chrome, kan du deaktivere login i Chrome.