Start eller stop automatisk rapportering af fejl og nedbrud

Ved at give Chrome tilladelse til at sende os automatiske rapporter gør du det nemmere for os at prioritere, hvad der skal rettes og forbedres i Chrome. Disse rapporter kan f.eks. indeholde visse personlige oplysninger samt oplysninger om, hvornår Chrome går ned, og hvor meget hukommelse du bruger.

Du kan til enhver tid tillade eller fjerne tilladelsen for disse rapporter.

Computer

1. Åbn Chrome på din computer.
  2. Klik på Mere Mere og så Indstillinger øverst til højre.
  3. Klik på Synkronisering og Google-tjenester under "Personer".
  4. Aktivér eller deaktiver Vær med til at forbedre Chromes funktioner og ydeevne under "Andre Google-tjenester".

Chromebook

1. Vælg klokkeslættet nederst til højre på skærmen.
  2. Vælg Indstillinger Indstillinger.
  3. Klik på Avanceret nederst.
  4. Aktivér eller deaktiver Send automatisk diagnostik og brugsdata til Google under "Beskyttelse af personlige oplysninger".

Bemærk! Hvis du bruger din Chromebook på arbejdet eller i skolen, kan du muligvis ikke ændre denne indstilling. Kontakt din administrator for at få yderligere hjælp.

Hvad disse rapporter indeholder

Hvis Chrome går ned, medtages der muligvis visse personlige oplysninger i rapporten. Disse rapporter indeholder følgende:

• Hukommelse, der er relateret til nedbruddet, hvilket kan omfatte sideindhold, betalingsoplysninger og adgangskoder
  • Dine Chrome-indstillinger
  • Udvidelser, du har installeret
  • Den webside, du besøgte, da nedbruddet skete
  • Din enheds operativsystem, producent og model
  • Det land, du bruger Chrome i

Du kan få flere oplysninger om, hvad vi bruger oplysningerne i disse rapporter til, i Chromes privatlivspolitik.