Slå automatisk rapportering af fejl og nedbrud til eller fra

Når du giver Chrome tilladelse til at sende os automatiske rapporter, gør du det nemmere for os at prioritere, hvad der skal rettes og forbedres i Chrome. Disse rapporter kan f.eks. indeholde visse personlige oplysninger samt oplysninger om, hvornår Chrome går ned, og hvor meget hukommelse du bruger.

Du kan til enhver tid tillade eller fjerne tilladelsen for disse rapporter.

Computer

1. Åbn Chrome på din computer.
  2. Øverst til højre skal du klikke på Mere Mere og derefterIndstillinger.
  3. Klik på Dig og Googleog derefterSynkronisering og Google-tjenester.
  4. Aktivér eller deaktiver Vær med til at forbedre Chromes funktioner og ydeevne.

Chromebook

1. Vælg klokkeslættet nederst til højre.
  2. Vælg Indstillinger .
  3. Klik på Sikkerhed og privatliv til venstre.
  4. Aktivér eller deaktiver Vær med til at forbedre funktioner og ydeevne i ChromeOS .

Bemærk! Hvis du bruger din Chromebook på arbejdet eller i skolen, kan du muligvis ikke ændre denne indstilling. Kontakt din administrator for at få yderligere hjælp.

Rapporternes indhold

Hvis Chrome går ned, medtages der muligvis visse personlige oplysninger i rapporten. Disse rapporter indeholder følgende:

• Hukommelse, der er relateret til nedbruddet, hvilket kan omfatte sideindhold, betalingsoplysninger og adgangskoder
  • Dine Chrome-indstillinger
  • Udvidelser, du har installeret
  • Den webside, du besøgte, da nedbruddet skete
  • Din enheds operativsystem, producent og model
  • Det land, du bruger Chrome i