Læs sider senere og offline

Du kan gemme websider og læse dem senere, også selvom du er offline, f.eks. på et fly eller et andet sted uden internetforbindelse. Hvis du vil læse websider offline senere, skal du downloade dem i Chrome på forhånd.

Gem en side fra Chrome, som du vil læse senere

Du skal være online for at gemme en side på din læseliste.

1. Åbn Chrome-appen Chrome på din iPhone eller iPad.
  2. Gå til en side, du vil gemme.
  3. Tryk på Del Del øverst til højre.
  4. Tryk på Læs senere Læs senere.

Gem en side fra en anden app

1. Åbn appen på din iPhone eller iPad.
  2. Gå til en side, du vil gemme.
  3. Tryk på Del Del øverst til højre.
  4. Hvis du ikke allerede har gjort det, skal du føje Chrome til listen Del:
    1. Rul ned til bunden af listen over apps, og tryk på Mere.
    2. Slå Chrome til Til.
    3. Tryk på OK.
  5. Find og tryk på Chrome.
  6. Tryk på Læs senere.

Læs en gemt side på din læseliste

1. Åbn Chrome-appen Chrome på din iPhone eller iPad.
  2. Nederst til højre skal du trykke på Mere Mere og så Læseliste Læseliste.
  3. Tryk på den side, du vil læse.

Når du er online igen, indlæses onlineversionen af siden. Hvis du ikke ser onlineversionen af siden, kan du genindlæse siden.

Slet en gemt side på din læseliste

1. Åbn Chrome-appen Chrome på din iPhone eller iPad.
  2. Nederst til højre skal du trykke på Mere Mere og så Læseliste Læseliste.
  3. Stryg til venstre på den side, du vil slette  og så tryk på Slet.