Find, lås eller ryd en telefon eller computer, du har mistet

Hvis du har mistet eller fået stjålet din telefon, tablet eller computer, kan du beskytte din enhed og måske endda finde den ved at følge denne vejledning.

Hvis du ikke kan få enheden tilbage, kan du beskytte dine oplysninger ved straks at foretage et par handlinger.

Trin 1: Find og beskyt din mistede telefon, tablet eller Chromebook

Du kan prøve at foretage nogle fjernhandlinger, som f.eks. at ringe til enheden, låse den eller logge ud af den.

Har du mistet en Windows-, Mac- eller Linux-computer? Computere angives ikke under "Find din telefon". Gå videre til Trin 2 om, hvordan du skifter adgangskode til din Google-konto.

1. Åbn en browser, f.eks. Chrome Chrome. Hvis du bruger en anden persons enhed, skal du bruge tilstanden Privat browsing.
  2. Åbn din Google-konto.
  3. Vælg Find en telefon, du har mistet eller fået stjålet i sektionen "Sikkerhed".
  4. Vælg den mistede telefon, tablet eller Chromebook.
  5. Følg de detaljerede anbefalinger for at prøve at finde og beskytte enheden.
    • Hvis du bruger en anden persons enhed, skal du logge ud ved at lukke tilstanden Privat browsing, når du er færdig.

Få yderligere hjælp

• Hvis der er tale om en mistet iPhone, kan du se, hvordan du finder og beskytter din enhed via iCloud.
  • Dit mobilselskab kan muligvis hjælpe ved at:
    • Omdirigere dine opkald til et andet nummer
    • Bestille et nyt SIM-kort
    • Deaktivere dit SIM-kort, så det ikke er muligt for andre at foretage opkald og sende beskeder

Din enhed findes ikke på listen

Tjek, at du er logget ind på den rigtige Google-konto på den enhed, du bruger i øjeblikket.

• Din mistede enhed skal være logget ind på din Google-konto via en Google-app, f.eks. Gmail eller YouTube.
  • Windows-, Mac- og Linux-computere er ikke angivet under "Find min telefon".

Hvis din telefon stadig ikke vises på listen, skal du gå videre til skift adgangskode til din Google-konto.

Trin 2: Skift adgangskode til din Google-konto

Adgangskoden til din Google-konto er den samme, som du bruger til Chrome og andre Google-produkter, som f.eks. Gmail og YouTube. Se, hvordan du vælger en stærk adgangskode.

1. Åbn din Google-konto. Du skal muligvis logge ind.
  2. Vælg Login på Google under "Sikkerhed".
  3. Vælg Adgangskode. Du skal muligvis logge ind igen.
  4. Angiv din nye adgangskode, og vælg derefter Skift adgangskode.
  5. Skift adgangskode

Trin 3: Skift dine gemte adgangskoder

Hvis en anden har din mistede enhed, kan du vælge at skifte de adgangskoder, der er gemt på din enhed eller på din Google-konto.

1. Gå til passwords.google.com.
  2. Log ind på din Google-konto.
  3. Kig på listen "Gemte adgangskoder".
    • Denne liste indeholder kun adgangskoder, der er gemt på din konto – ikke adgangskoder, der er gemt på din mistede enhed.
  4. For hver adgangskode, du vil ændre, skal du åbne appen eller gå til websitet.
  5. Skift adgangskode.

Tip: Overvåg dine konti for at undgå bedrageri

Hold øje med dine kontoudtog, og rapportér eventuelle svigagtige køb til kortudbyderen.