Se et website ved at deaktivere blokering af annoncer i Chrome

Du får ikke vist annoncer på websites, der har dårlige annonceoplevelser som f.eks:

• For mange annoncer
  • Irriterende annoncer med blinkende grafik eller lyd med autoplay
  • Annoncevægge før du kan se indhold

Når disse annoncer blokeres, får du vist meddelelsen "påtrængende annoncer blev blokeret". Påtrængende annoncer fjernes fra siden.

Du kan få flere oplysninger om, hvorfor Chrome blokerer annoncer, på Google Bloggen.

Deaktiver adblockeren

Du kan ændre dine indstillinger, så du tillader annoncer på alle websites.

1. Øverst til højre skal du klikke på Mere Mere og derefter Indstillinger og derefter Avanceret og derefter Indstillinger for indhold  og derefter Annoncer
  2. Aktivér Blokeret på websites, der har tendens til at vise påtrængende annoncer (anbefales)

Tillad annoncer på bestemte websites

Hvis du har tillid til et website, kan du tilføje en undtagelse for at tillade annoncer på det.

1. Åbn Chrome på din computer.

2. Gå til en side, du har tillid til, der har blokerede annoncer.
  3. Klik på Lås Lås eller Info Oplysninger til venstre for webadressen.
  4. Klik på pilene Pile til højre for "Annoncer".
  5. Vælg Tillad altid på dette website.
  6. Genindlæs websiden.

Stop med at blokere annoncer på dit website i Chrome

Chrome fjerner annoncer fra websites, der overtræder Better Ads Standards. Standarderne fraråder den slags annoncer, der er særligt irriterende for brugere.

Gå til rapporten Annonceoplevelse, hvis der er blevet fjernet annoncer fra et website, som du ejer. I rapporten kan du læse om eventuelle problemer, der er på dit website, og hvordan du håndterer dem.