Slå underretninger til eller fra

Du kan konfigurere Chrome, så du modtager underretninger, f.eks. mødepåmindelser, fra websites, apps og udvidelser.

Sådan fungerer underretninger

Chrome advarer dig som standard, når et website, en app eller en udvidelse anmoder om at sende dig underretninger. Du kan altid ændre denne indstilling.

Hvis du er på nettet i inkognitotilstand, modtager du ingen underretninger.

Tillad eller bloker underretninger fra alle websites

1. Åbn Chrome på din computer.
  2. Øverst til højre skal du klikke på Mere Mere og derefter Indstillinger.
  3. Klik på Avanceret nederst.
  4. Klik på Indstillinger for indhold under "Beskyttelse af personlige oplysninger".
  5. Klik på Underretninger
  6. Vælg, om du vil blokere eller tillade underretninger:
    • Bloker alle: Deaktiver Spørg, før der sendes.
    • Bloker et website: Klik på Tilføj ud for "Bloker". Angiv websitet, og klik på Tilføj.
    • Tillad for et website: Klik på Tilføj ud for "Tillad". Angiv websitet, og klik på Tilføj.