Brug dit kamera og din mikrofon

Du kan bruge dit kamera og din mikrofon på websites i Chrome.

1. Åbn Chrome Chrome.
  2. Gå til et website, der vil bruge din mikrofon og dit kamera.
  3. Når websitet anmoder om dette, skal du vælge Tillad eller Bloker.
    • Tilladte websites: Et website kan starte en optagelse, når du er på websitet. Hvis du bruger en anden Chrome-fane eller en anden app, kan websitet ikke starte en optagelse.
    • Blokerede websites: Nogle websites fungerer ikke, hvis du blokerer dem. Du kan f.eks. ikke deltage i en videokonference.

Rediger kamera- og mikrofontilladelser for et website

1. Åbn Chrome Chrome.
  2. Øverst til højre skal du klikke på Mere Mere og så Indstillinger.
  3. Klik på Avanceret nederst.
  4. Klik på Indstillinger for websites under "Sikkerhed og privatliv".
  5. Klik på Kamera eller Mikrofon.
    • Slå Spørg, før der gives adgang til eller fra.
    • Hvis du vil fjerne en eksisterende undtagelse eller tilladelse, skal du klikke på Slet Slet til højre for websitet.

Hvis du bruger en Chrome-enhed på arbejdet eller i skolen, kan din netværksadministrator have konfigureret indstillingerne for kamera og mikrofon for dig. Hvis det er tilfældet, kan du ikke ændre dem her. Få flere oplysninger om, hvordan du bruger en administreret Chrome-enhed.

Rediger Adobe Flash-adgang til kamera og mikrofon

Hvis du besøger et website, der anvender Adobe Flash Player, kan det også spørge om lov til at bruge din mikrofon og dit kamera.

Du kan vælge Tillad eller Afvis, når Flash anmoder om at bruge dit kamera og din mikrofon.

• Mikrofon: Flash-mikrofonikon Vælg, hvilken mikrofon der skal bruges, og juster lydstyrken.
  • Kamera Flash-kameraikon: Vælg, hvilket kamera der skal bruges.

Hvis du bruger en Chrome-enhed på arbejdet eller i skolen, kan din netværksadministrator have konfigureret indstillingerne for kamera og mikrofon for dig. Hvis det er tilfældet, kan du ikke ændre dem her. Få flere oplysninger om, hvordan du bruger en administreret Chrome-enhed.

Løs problemer med din mikrofon

Hvis din mikrofon ikke virker, skal du prøve at følge denne vejledning:

Trin 1: Sørg for, at lyden er slået til

Hvis du bruger et headset, skal du sørge for, at lyden ikke er slukket på knappen, der sidder på ledningen. Sørg også for, at din lyd ikke er slået fra på websitet (f.eks. Google Hangouts eller Skype).

Trin 2: Tjek dine systemindstillinger

Sørg for, at din mikrofon er standardenheden til optagelse, og at optagelsesniveauerne er korrekte:

Trin 3: Kontakt producenten

Hvis du stadig har problemer, skal du kontakte producenten af din mikrofon.