Brug dit kamera og din mikrofon

Du kan bruge dit kamera og din mikrofon til websites i Chrome, f.eks. Google Hangouts eller Skype.

1. Åbn Chrome Chrome.
  2. Gå til et website, der vil bruge din mikrofon og dit kamera.
  3. Når du bliver bedt om det, skal du vælge Tillad eller Bloker.

Den tilladelse, du vælger, ændrer, hvad websites kan gøre med dit kamera og din mikrofon:

• Tilladte websites:
    • Et website kan starte en optagelse, når du er på websitet. Hvis du bruger en anden Chrome-fane eller en anden app, kan websitet ikke starte en optagelse.
    • Hvis du låser skærmen på din telefon, stopper websitet med at bruge dit kamera. Det kan dog stadig bruge din mikrofon.
  • Blokerede websites: Nogle websites fungerer ikke, hvis du blokerer dem. Du kan f.eks. ikke deltage i en videokonference.
Rediger kamera- og mikrofontilladelser for et website
  1. Åbn Chrome Chrome.
  2. Øverst til højre skal du klikke på Mere Mere og derefter Indstillinger.
  3. Klik på Avanceret nederst.
  4. Klik på Indstillinger for indhold under "Sikkerhed og privatliv".
  5. Klik på Kamera eller Mikrofon.
  6. Aktivér eller deaktiver Spørg, før der gives adgang.

Hvis du vil fjerne en eksisterende undtagelse eller tilladelse, kan du klikke på Slet Slet til højre for det ønskede website.

Hvis du bruger en Chrome-enhed på arbejdet eller i skolen, kan din netværksadministrator have konfigureret indstillingerne for kamera og mikrofon for dig. Hvis det er tilfældet, kan du ikke ændre dem her. Få flere oplysninger om, hvordan du bruger en administreret Chrome-enhed.

Rediger Adobe Flash-adgang til kamera og mikrofon

Hvis du besøger et website, der anvender Adobe Flash Player, kan det også spørge om lov til at bruge din mikrofon og dit kamera.

Du kan vælge Tillad eller Afvis, når Flash anmoder om at bruge dit kamera og din mikrofon.

• Mikrofon Flash-mikrofonikon: Vælg, hvilken mikrofon du vil bruge, og juster lydstyrken.
  • Kamera Flash-kameraikon: Vælg, hvilket kamera du vil bruge.

Hvis du bruger en Chrome-enhed på arbejdet eller i skolen, kan din netværksadministrator have konfigureret indstillingerne for kamera og mikrofon for dig. Hvis det er tilfældet, kan du ikke ændre dem her. Få flere oplysninger om, hvordan du bruger en administreret Chrome-enhed.

Løs problemer med din mikrofon

Hvis din mikrofon ikke virker, skal du prøve at følge denne vejledning:

Trin 1: Sørg for, at lyden er slået til

Hvis du bruger et headset, skal du sørge for, at lyden ikke er slukket på knappen, der sidder på ledningen. Sørg også for, at din lyd ikke er slået fra på websitet (f.eks. Google Hangouts eller Skype).

Trin 2: Tjek dine systemindstillinger

Hvis du bruger en computer, skal du sørge for, at din mikrofon er angivet som standardenheden til optagelse, og at optagelsesniveauerne er korrekte:

Trin 3: Kontakt producenten

Hvis du stadig har problemer, skal du kontakte producenten af din mikrofon.