Ret forbindelsesfejl

Hvis du får en fejlmeddelelse, når du forsøger at besøge et website, kan du prøve disse løsninger.

Hvis din fejlmeddelelse ikke er angivet nedenfor, kan du se, hvordan du retter sideindlæsningsfejl eller fejl i forbindelse med download.

Ret de fleste forbindelsesfejl

Hvis du forsøger at besøge et website, og det ikke åbnes, kan du starte med at prøve at rette fejlen med følgende fejlfindingstrin:

1. Tjek, om der er tastefejl i webadressen.
  2. Sørg for, at din internetforbindelse fungerer normalt. Hvis din internetforbindelse er ustabil, kan du se, hvordan du løser problemer med stabiliteten af din internetforbindelse.
  3. Kontakt ejeren af websitet.

Få hjælp til en specifik fejlmeddelelse

"Denne webside har et loop med omdirigering" eller "ERR_TOO_MANY_REDIRECTS"

Denne fejlmeddelelse vises, når siden har forsøgt at omdirigere dig for mange gange.

Sider åbnes nogle gange ikke, hvis cookies ikke fungerer korrekt. Prøv at rette fejlen ved at rydde dine cookies.

"Dette website kan ikke levere en sikker forbindelse: Netværksfejl har sendt et ugyldigt svar" eller "ERR_SSL_FALLBACK_BEYOND_MINIMUM_VERSION"

Denne fejlmeddelelse vises, hvis siden havde en fejl, som Chrome ikke kunne genkende.

Kontakt ejeren af websitet for at rette fejlen.

Hvis du ejer dette website, kan du se, hvordan du retter fejlen ERR_SSL_FALLBACK_BEYOND_MINIMUM_VERSION.

"ERR_CERT_SYMANTEC_LEGACY"
Hvis fejlen vedrører Symantec, skal du bede ejeren af websitet om at opdatere certifikatet for websitet. Få flere oplysninger om, hvorfor certifikater, der er udstedt af Symantec, ikke understøttes.
"Din forbindelse er ikke privat", "NET::ERR_CERT_AUTHORITY_INVALID", "ERR_CERT_COMMON_NAME_INVALID", "NET::ERR_CERT_WEAK_SIGNATURE_ALGORITHM", "ERR_CERTIFICATE_TRANSPARENCY_REQUIRED" eller "SSL-certifikatfejl"

Hvis fejlen vedrører HSTS, privatlivscertifikater eller ugyldige navne, kan du prøve følgende vejledning:

Trin 1: Log ind på portalen

Wi-Fi-netværk på steder såsom caféer eller lufthavne kræver, at du logger ind. Du kan se loginsiden ved at gå til en side, der anvender http://.

1. Gå til et website, der begynder med http://, f.eks. http://eksempel.dk.
  2. Log ind på den loginside, der åbnes, for at bruge internettet.

Trin 2: Åbn siden i inkognitotilstand (kun på computere)

Åbn den side, du forsøger at besøge, i et inkognitovindue.

Hvis siden åbnes, har du en Chrome-udvidelse, der ikke fungerer korrekt. Deaktiver udvidelsen for at rette fejlen. Få flere oplysninger om, hvordan du deaktiverer Chrome-udvidelser.

Trin 3: Opdater dit operativsystem

Sørg for, at din enhed er opdateret i Windows, på Mac eller i et andet operativsystem.

Trin 4: Deaktiver din antivirussoftware midlertidigt

Denne fejlmeddelelse vises, hvis du har installeret antivirussoftware, der leverer "HTTPS-beskyttelse" eller "HTTPS-scanning". Antivirussoftwaren forhindrer Chrome i at beskytte enheden.

Løs problemet ved at deaktivere din antivirussoftware. Hvis siden fungerer, efter du har deaktiveret softwaren, skal du deaktivere denne software for at kunne bruge sikre websites.

Husk at aktivere antivirusprogrammet igen, når du er færdig.

Trin 5: Få yderligere hjælp

Hvis fejlen stadig vises, bør du kontakte ejeren af websitet. Du kan også få yderligere hjælp i Hjælpeforum til Chrome.

"Opret forbindelse til netværk"

Denne fejlmeddelelse vises, hvis du bruger en Wi-Fi-portal, hvor du skal logge ind, før du kan oprette forbindelse til internettet.

Du kan rette fejlen ved at klikke på Opret forbindelse på den side, du forsøger at åbne.

"Dit ur er bagud" eller "Dit ur er foran" eller "NET::ERR_CERT_DATE_INVALID"

Denne fejlmeddelelse vises, hvis dato og tid på din computer eller mobilenhed er forkerte.

Du kan rette fejlen ved at åbne enhedens ur. Sørg for, at dato og klokkeslæt er indstillet korrekt.

"Serveren har en svag offentlig nøgle med efemerisk Diffie-Hellman-nøgleudveksling" eller "ERR_SSL_WEAK_EPHEMERAL_DH_KEY"

Denne fejlmeddelelse vises, hvis du forsøger at besøge et website med en forældet sikkerhedskode. Chrome beskytter dine personlige oplysninger ved at forhindre dig i at oprette forbindelse til sådanne websites.

Hvis du ejer dette website, kan du prøve at opdatere din server, så den understøtter ECDHE og DHE deaktiveres. Hvis ECDHE ikke er tilgængeligt, kan du deaktivere alle DHE-krypteringspakker og bruge ren RSA.

"Denne webside er ikke tilgængelig" eller "ERR_SSL_VERSION_OR_CIPHER_MISMATCH"

Denne fejlmeddelelse vises, hvis du forsøger at besøge et website med en forældet sikkerhedskode. Chrome beskytter dine personlige oplysninger ved at forhindre dig i at oprette forbindelse til sådanne websites.

Hvis du ejer dette website, kan du prøve at indstille din server til at bruge TLS 1.2 og TLS_ECDHE_RSA_WITH_AES_128_GCM_SHA256 i stedet for RC4. RC4 betragtes ikke længere som sikker. Hvis du ikke kan deaktivere RC4, skal du sørge for, at andre ikke-RC4-krypteringer er aktiveret.

"Der er software på computeren, som forhindrer, at Chrome kan oprette en sikker forbindelse til nettet" (kun Windows-computere)

Denne fejlmeddelelse vises, hvis du har installeret Superfish-software på din Windows-computer. Hvis du vil fjerne denne software fra din computer, skal du følge vejledningen nedenfor.

1. Åbn Chrome på din Windows-computer.
  2. Gå til Lenovos supportside for dette problem.
  3. Klik på Download SuperFish Removal Tool.
  4. Klik på filnavnet (Lenovo.SuperFishRemovalTool.exe) nederst.
  5. Følg vejledningen på skærmen.
"Slet udløbet DigiCert Certifikat" (kun på Mac-computere)

Denne fejlmeddelelse vises, hvis siden anvender et certifikat, der ikke er konfigureret direkte på din computer.

Ret fejlen ved at prøve følgende tips:

1. Klik på Spotlight search (Spotlight-søgning) Søg øverst til højre på din Mac-computer.
  2. Skriv "Hovednøglering".
  3. Klik på Keychain Access (Hovednøglering) i resultaterne.
  4. Øverst på computerskærmen skal du klikke på View (Vis) og så Show Expired Certificates (Vis udløbne certifikater).
  5. Klik på Search (Søg) Søg øverst til højre.
  6. Skriv "DigiCert High", og tryk på Enter på tastaturet.
  7. Find "DigiCert High Assurance EV Root CA", der er markeret som Expired (Udløbet) Udløbet. Klik på certifikatet.
  8. Tryk på Slet på dit tastatur.

Har du stadig ikke forbindelse? Hvis tippene ovenfor ikke hjælper, kan din forbindelse være kompromitteret. Du kan få yderligere hjælp i Hjælpeforum til Chrome.