Log ud af Chrome

Du kan logge ud af din Google-konto i Chrome.

1. Åbn Chrome på din computer.
  2. Øverst til højre skal du klikke på Profil Profil og derefter Log ud.

Hvis du har aktiveret synkronisering, kan du deaktivere det. Dette vil også logge dig ud af dine Google-tjenester som f.eks. Gmail.

1. Åbn Chrome på din computer.
  2. Øverst til højre skal du klikke på Profil Profil og derefter Synkroniserer til [mailadresse].
  3. Under "Personer" skal du klikke på Deaktiver og derefter Deaktiver.

Bemærk! Hvis du logger ud af en Google-tjeneste, f.eks. Gmail, mens du synkroniserer med Chrome, bliver du også logget ud af Chrome. Når dette er tilfældet, sættes synkronisering på pause, indtil du logger ind igen med den samme konto.

Deaktiver login i Chrome

Når du logger ind på din Google-konto via en tjeneste som f.eks. Gmail, bliver du automatisk logget ind på Chrome. Hvis du aldrig vil logge ind på Chrome eller aktivere synkronisering, kan du ændre dine indstillinger.

1. Åbn Chrome på din computer.
  2. Øverst til højre skal du klikke på Mere Mere og derefter Indstillinger.
  3. Klik på Avanceret nederst på skærmen.
  4. Deaktiver Tillad login i Chrome under "Sikkerhed og privatliv".

Log ud på en ekstern enhed

Du kan fjerne din konto fra en af dine enheder, også selvom du ikke er i nærheden af enheden. Du logges ud af alle computere, du har brugt før, bl.a. den du bruger lige nu.

1. Åbn Chrome på din computer.
  2. Gå til din Google-konto for at administrere apps med adgang til din konto.
  3. Under "Google-apps" skal du klikke på Google Chrome og derefter Fjern adgang.