Udfyld formularer automatisk

Du kan spare tid ved automatisk at lade Chrome udfylde formularer med gemte oplysninger som f.eks. dine adresser eller betalingsoplysninger. Når du angiver oplysninger i en ny onlineformular, kan Chrome spørge dig, om du vil gemme oplysningerne.

Chrome udleverer aldrig dine oplysninger uden din tilladelse. Se, hvordan Google gemmer og beskytter betalingskortoplysninger.

Tilføj, rediger eller slet dine oplysninger i Chrome

1. Åbn Chrome på din computer.
  2. Øverst til højre skal du klikke på Profil Profil og så Betalingsmetoder eller Adresser.
  3. Tilføj, rediger eller slet oplysninger:
    • Tilføj: Klik på Tilføj ud for "Betalingsmetoder" eller "Adresser".
    • Rediger: Til højre for kortet eller adressen skal du klikke på Mere Mere og så Rediger.
    • Slet: Til højre for kortet eller adressen skal du klikke på Mere Mere og så Fjern

Hvis du tilføjer, redigerer eller sletter en adresse, og du har aktiveret synkronisering, vises ændringerne på dine andre enheder.

Hvis din betalingsmetode er gemt i Google Pay, skal du stadig redigere eller slette den i Google Pay.

Slet dine gemte oplysninger

1. Følg vejledningen i, hvordan du rydder dine browserdata.
  2. Vælg Formulardata for AutoFyld under "Avanceret".

Kort fra din Google Pay-konto slettes ikke.

Gem dine betalingsoplysninger i Google Pay

Hvis du er logget ind i Chrome med din Google-konto, kan Google Pay gøre dine betalingsoplysninger tilgængelige på alle dine enheder, så du hurtigt kan udfylde formularer. Du behøver ikke at være logget ind i Chrome for at gemme dine betalingsoplysninger på tværs af dine enheder.

Når du er logget ind i Chrome med din Google-konto, og du angiver en betalingsmetode online, spørger Chrome muligvis, om du vil gemme dine betalingsoplysninger i Google Pay. Hvis du accepterer, gemmes dine betalingsoplysninger i Google Pay.

De fleste betalingsmetoder, der er gemt i Google Pay, vises som forslag, når du udfylder formularer online.

Tilføj, rediger eller slet et betalingskort i Google Pay
  1. Gå til pay.google.com.
  2. Klik på Betalingsmetoder til venstre.
  3. Find det kort, du vil redigere eller slette. Du kan også tilføje et nyt kort.
    • Tilføj: Klik på Tilføj betalingsmetode. Hvis du ikke kan se valgmuligheden for tilføjelse af betalingskort, kan du gå til play.google.com/store/account for at tilføje en betalingsmetode.
    • Rediger: Tryk på Rediger under kortet.
    • Slet: Tryk på Fjern under kortet.
Stop synkroniseringen af betalingsoplysninger med Google Pay

Sådan stopper du synkroniseringen af betalingsoplysninger med Google Pay:

1. Åbn Chrome på din computer.
  2. Øverst til højre skal du klikke på Mere Mere og så Indstillinger.
  3. Klik på Synkroniser under "Personer" øverst på siden.
  4. Deaktiver Betalingsmetoder og adresser fra Google Pay.

Når du logger ind på din Google-konto via en Google-tjeneste som f.eks. Gmail, bliver du automatisk logget ind i Chrome. Hvis du ikke vil logge ind i Chrome, kan du deaktivere login i Chrome.

Hvis Chrome ikke tilbyder at gemme kort længere, kan du se, hvordan du løser problemer med oplysninger, der er gemt i Chrome.

Gem kontaktoplysninger på din computer

Hvis du kun vil gemme dine oplysninger på din computer og ikke din Google-konto:

1. Åbn Chrome på din computer.
  2. Øverst til højre skal du klikke på Mere Mere og så Indstillinger.
  3. Klik på Synkroniser under "Personer" øverst på siden.
  4. Deaktiver Synkroniser alt.
  5. Deaktiver AutoFyld.

Stop med at gemme oplysninger i Chrome

1. Åbn Chrome på din computer.
  2. Øverst til højre skal du klikke på Mere Mere og så Indstillinger.
  3. Klik på Betalingsmetoder eller Adresser og meget mere øverst under "Personer".

• For at stoppe med at gemme betalingsoplysninger skal du deaktivere Gem og udfyld betalingsmetoder.

• For at stoppe med at gemme adresser og kontaktoplysninger skal du deaktivere Gem og udfyld adresser.

Hvis du vil stoppe med at gemme adgangskoder i Chrome, kan du se, hvordan du administrerer gemte adgangskoder.

Chrome foreslår ikke mine gemte oplysninger

Hvis du ikke får forslag, når du udfylder en formular, skyldes det enten, at:

• Websitet muligvis ikke er sikkert nok til hente disse oplysninger fra Chrome. Hvis websitet er sikkert, kan du se, hvordan du løser problemer med gemte oplysninger.
  • Chrome muligvis ikke kan registrere visse felter i formularen.