Administrer gemte adgangskoder

Du kan få Chrome til at huske dine adgangskoder til forskellige websites. Aktivér synkronisering i Chrome for at bruge dine adgangskoder på forskellige enheder.

Hvis du angiver en ny adgangskode på et website, spørger Chrome, om du vil gemme den. Klik på Gem for at acceptere.

• Klik på Forhåndsvisning Eksempelvisning for at se den adgangskode, der gemmes.
  • Klik på pilen Nedadvendt pil, hvis der er flere adgangskoder på siden. Vælg den adgangskode, du vil gemme.
  • Hvis brugernavnet mangler eller er forkert, skal du klikke på tekstfeltet ud for "Brugernavn" og derefter angive det brugernavn, du vil gemme.
  • Hvis du vil gemme en anden adgangskode, skal du klikke på tekstfeltet ud for "Adgangskoder". Angiv den adgangskode, du vil gemme.

Log ind med en gemt adgangskode

Hvis du har gemt adgangskoden til et website, da du tidligere besøgte det, kan Chrome hjælpe dig med at logge ind.

1. Gå til et website, du har besøgt før, på din computer.
  2. Gå til websitets loginformular.
    • Hvis du har gemt et enkelt brugernavn og en enkelt adgangskode til websitet: Chrome udfylder automatisk loginformularen.
    • Hvis du har gemt mere end ét brugernavn og én adgangskode: Markér feltet til brugernavnet, og vælg de loginoplysninger, du vil bruge.

Se, slet eller eksportér gemte adgangskoder

1. Åbn Chrome på din computer.
  2. Øverst til højre skal du klikke på Profil Profil og derefter Adgangskoder.
  3. Se, slet eller eksportér en adgangskode:
    • Se: Til højre for websitet skal du klikke på Vis adgangskode Eksempelvisning. Hvis du låser din computer med en adgangskode, bliver du bedt om at angive adgangskoden til din computer.
    • Fjern: Til højre for websitet skal du klikke på Mere Mere og derefter Fjern.
    • Eksportér: Til højre for "Gemte adgangskoder" skal du klikke på Mere Mere og derefter Eksportér adgangskoder.

Du kan rydde alle dine gemte adgangskoder ved at rydde browserdataene og vælge "Adgangskoder".

Gem eller stop med at gemme adgangskoder

Chrome tilbyder som standard at gemme din adgangskode. Du kan til enhver tid slå denne funktion til eller fra.

1. Åbn Chrome på din computer.
  2. Øverst til højre skal du klikke på Profil Profil og derefter Adgangskoder.
  3. Aktivér eller deaktiver indstillingen Få tilbudt at gemme adgangskoder.

Løs problemer med adgangskoder

Hvis Chrome ikke gemmer eller tilbyder at gemme adgangskoder, kan du se, hvordan du løser problemer med gemte oplysninger.

Sådan gemmer og synkroniserer Chrome adgangskoder

Hvordan Chrome gemmer dine adgangskoder afhænger af, om du vil gemme og bruge dem på flere enheder. Hvis du vælger at synkronisere, kan du bruge adgangskoderne i Chrome på alle dine enheder og i visse apps på dine Android-enheder.

Når synkronisering er aktiveret for adgangskoder i Chrome, gemmes dine adgangskoder på din Google-konto.

Hvis ikke, gemmes dine adgangskoder kun i Chrome på din computer.