Del Chrome med andre

Med profiler kan du holde alle dine Chrome-oplysninger adskilt, f.eks. bogmærker, historik, adgangskoder og andre indstillinger.

Profiler er en god løsning, hvis du:

• Deler en computer med flere andre.
  • Vil holde dine forskellige konti, f.eks. en arbejdskonto og en personlig konto, adskilt.

Hvad andre kan se, når du deler Chrome

Del kun din enhed med personer, du har tillid til. En anden, der har din enhed, kan skifte til andre Chrome-profiler på den. Hvis vedkommende åbner din Chrome-profil, kan personen se oplysninger såsom hvilke websites, du har besøgt.

Tilføj en person eller profil

1. Åbn Chrome på din computer.
  2. Klik på Profil Profil øverst til højre.
  3. Klik på Administrer personer.
  4. Klik på Tilføj person.
  5. Vælg et navn og et billede.
  6. Klik på Gem. Der åbnes nu et nyt vindue, hvor du kan aktivere synkronisering.
  7. (Valgfrit) Aktivér synkronisering i Chrome med en Google-konto for den nye profil. Kontoens bogmærker, historik, adgangskoder og andre indstillinger synkroniseres automatisk.

Bruger du en Chromebook? Du kan dele din Chromebook med andre ved at føje dem til din Chromebook.

Skift til en anden person eller profil

1. Åbn Chrome på din computer.
  2. Klik på Profil Profil øverst til højre.
  3. Vælg den person eller profil, du vil skifte til.

Bruger du en Chromebook? Du kan bruge flere konti samtidig på din Chromebook.

Skift navn eller billede

1. Åbn Chrome på din computer.
  2. Skift til den profil, du vil redigere:
    1. Klik på Profil Profil øverst til højre.
    2. Vælg den person eller profil, du vil skifte til.
  3. Øverst til højre skal du klikke på Mere Mere og derefter Indstillinger.
  4. Klik på Chrome-navn og -billede under "Personer".
  5. Angiv et nyt navn, eller vælg et nyt billede. Ændringen gemmes automatisk.

Fjern en bruger eller profil

Når du fjerner en bruger fra Chrome, slettes vedkommendes bogmærker, historik, adgangskoder og andre indstillinger fra computeren.

1. Åbn Chrome på din computer.
  2. Klik på Profil Profil øverst til højre.
  3. Klik på Administrer personer.
  4. Find den person, du vil fjerne.
  5. Øverst til højre for brugeren skal du klikke på Mere Mere og derefter Fjern denne person.
  6. Bekræft ved at klikke på Fjern denne person.