Brug Chrome som gæst

Med delefunktionen kan du ikke se eller ændre oplysningerne på andre Chrome-profiler. Når du afslutter delefunktionen, slettes din browseraktivitet på computeren.

Delefunktionen er en god løsning, når:

• Du lader andre låne din computer, eller du låner en andens computer.
  • Du bruger en offentlig computer, f.eks. på et bibliotek eller en café.

Hvis du vil bruge nettet privat på din egen computer, kan du bruge inkognitotilstand. Med denne kan du se dine oplysninger og indstillinger, uden at der gemmes noget i din browserhistorik.

Åbn delefunktionen

1. Åbn Chrome på din computer.
  2. Klik på Profil Profil øverst til højre.
  3. Klik på Åbn gæstevindue.

Bemærk! Hvis der er angivet en administreret bruger på din computer, er delefunktionen ikke tilgængelig, når alle ikke-administrerede profiler er låst. Se, hvordan du låser din profil.

Afslut delefunktionen

Øverst til højre skal du klikke på Gæst Delefunktion og derefter Afslut gæstesession.

Din browserhistorik samt dine cookies og websitedata slettes.

Andre kan se nogle oplysninger

Delefunktionen forhindrer Chrome i at gemme din browseraktivitet.

Din aktivitet er muligvis stadig synlig for:

• Websites, du besøger, herunder annoncer og ressourcer, der anvendes på disse websites
  • Din arbejdsgiver, skole eller andre, der administrerer det netværk, du bruger
  • Din internetudbyder

Hvis du logger ind på en konto for at bruge en webtjeneste som f.eks. Gmail, gemmes din browseraktivitet muligvis på websites, der genkender denne konto.