Løs problemer med oplysninger, der er gemt i Chrome

Du kan gemme dine kontakt-, betalings- og loginoplysninger i Chrome. Hvis du oplever problemer, når du beder Chrome om at huske dine oplysninger, kan du prøve disse løsninger.

Stop med at spørge, om jeg vil gemme betalingsoplysninger

Hvis du aldrig vil gemme dine oplysninger i Chrome, kan du deaktivere meddelelsen:

1. Åbn Chrome på din computer.
  2. Øverst til højre skal du klikke på Profil Profil og så Betalingsmetoder.
  3. Deaktiver Gem og udfyld betalingsmetoder.

Stop med at spørge, om jeg vil gemme mine adgangskoder

1. Åbn Chrome på din computer.
  2. Øverst til højre skal du klikke på Profil Profil og så Adgangskoder.
  3. Deaktiver Få tilbudt at gemme adgangskoder.

Løs problemer med dine gemte oplysninger

Hvis dine gemte oplysninger ikke er korrekte, kan du redigere dem i Chrome.

1. Åbn Chrome på din computer.
  2. Øverst til højre skal du klikke på Profil Profil og så Betalingsmetoder eller Adresser m.m.
  3. Til højre for et forkert element skal du klikke på Mere Mere og så Rediger.

Chrome tilbyder ikke at gemme en betalingsmetode

Hvis websitet opdeler betalingsformularen i flere dele, kan Chrome muligvis ikke gemme dit betalingskort. Du kan gemme dit kort ved at føje det til Google Pay:

1. Gå til pay.google.com.
  2. Vælg Betalingsmetoder og så Tilføj betalingsmetoder.

Chrome tilbyder ikke at gemme en adgangskode

Du kan stadig gemme din adgangskode i Chrome, selvom du ikke automatisk bliver spurgt, om du vil, når du udfylder en formular.

1. Åbn Chrome på din computer.
  2. Angiv dine oplysninger på det website, du vil gemme adgangskoden eller kortet for.
  3. Til højre for adresselinjen skal du klikke på nøglen Nøgle og så Gem.

Hvis du bruger en mobilenhed, eller hvis nøgleikonet ikke vises, kan du slette din adgangskode og prøve at logge ind igen.

Chrome foreslår ikke mine gemte betalingsmetoder

Klik på tekstfeltet for dit betalingskort. Du får vist en liste med forslag baseret på dine gemte oplysninger.

Hvis du stadig ikke kan se nogen forslag, kan Chrome muligvis ikke registrere de korrekte tekstfelter på websitet.

Chrome foreslår ikke mine gemte adgangskoder

Klik på tekstfeltet for din adgangskode. Du får vist en liste med forslag baseret på dine gemte oplysninger.

Hvis du stadig ikke kan se nogen forslag, kan Chrome muligvis ikke registrere de korrekte tekstfelter på websitet.

Du kan tjekke dine gemte oplysninger ved at følge denne vejledning:

1. Åbn Chrome på din computer.
  2. Øverst til højre skal du klikke på Profil Profil og så Adgangskoder.
  3. Klik på Forhåndsvisning Eksempelvisning til højre for websitet.
Et gemt kort i Google Pay vises ikke i Chrome
Hvis dine kort fra Google Pay skal vises i Chrome, skal du aktivere dine indstillinger for synkronisering og aktivere Betalingsmetoder og adresser, der bruger Google Pay.

Løs problemer med betalingsfejl

Hvis du har problemer med at købe noget på nettet, kan det skyldes problemer med kortet eller websitet.

Ukendt debitering af et lille beløb på dit betalingskort
Google Pay bekræfter, at dit betalingskort er gyldigt, ved hjælp af en midlertidig debitering på 0 DKK eller 1 DKK. Den forsvinder efter 1-7 hverdage afhængigt af din bank.
Fejlmeddelelserne "Login er ikke sikkert" eller "Betaling er ikke sikkert"
Hvis du får vist en af meddelelserne "Login er ikke sikkert" eller "Betaling er ikke sikkert", skal du tjekke sikkerhedsstatussen: