Løs problemer med gemte betalingsoplysninger og adgangskoder

Du kan gemme dine kontakt-, betalings- og loginoplysninger i Chrome. Hvis noget ikke fungerer, når du får Chrome til at huske dine oplysninger, kan du prøve disse løsninger.

Løs problemer med adgangskoder

Du kan gemme eller slette dine adgangskoder i Chrome. Få flere oplysninger om, hvordan du administrerer gemte adgangskoder.

Chrome tilbyder ikke at gemme dine adgangskoder

Du kan gemme din adgangskode i Chrome, selvom du ikke automatisk bliver spurgt om det, når du udfylder en formular.
  1. Åbn Chrome på din computer.
  2. Angiv dine oplysninger på det website, du vil gemme adgangskoden for.
  3. Til højre for adresselinjen skal du vælge Adgangskode Gem din adgangskode og så Gem.

Hvis du ikke kan finde nøgleikonet, skal du slette din adgangskode og prøve at logge ind igen.

Rediger eller slet dine gemte adgangskoder

1. Åbn Chrome på din computer.
  2. Øverst til højre skal du vælge Profil Profil og derefter Adgangskoder Adgangskoder.
  3. Du kan redigere eller slette en gemt adgangskode ved at vælge Mere Mere og derefter Fjern eller Rediger adgangskode.

Sørg for, at Chrome ikke tilbyder at gemme dine adgangskoder

1. Åbn Chrome på din computer.
  2. Øverst til højre skal du klikke på Profil Profil og så Adgangskoder Adgangskoder.
  3. Klik på Indstillinger til venstre.
  4. Deaktiver Få tilbudt at gemme adgangskoder.

Chrome foreslår ikke dine gemte adgangskoder

Klik på tekstfeltet for din adgangskode. Du får vist en liste med forslag baseret på dine gemte oplysninger.

Hvis du stadig ikke kan se nogen forslag, kan Chrome muligvis ikke registrere de korrekte tekstfelter på websitet.

Du kan tjekke dine gemte oplysninger ved at følge denne vejledning:

1. Åbn Chrome på din computer.
  2. Øverst til højre skal du klikke på Profil Profil og så Adgangskoder Adgangskoder.
  3. Klik på Forhåndsvisning Se forhåndsvisning til højre for websitet.

Løs problemer med betalings- og kontaktoplysninger

Du kan gemme, redigere eller slette dine betalingsoplysninger i Chrome.

Chrome tilbyder ikke at gemme dine betalingsoplysninger eller din adresse

Hvis du er logget ind i Chrome, kan du bruge dit kort ved at føje det til Google Pay:
  1. Gå til pay.google.com.
  2. Tilføj dine oplysninger:
    • Betalingsmetode: Vælg Betalingsmetoder og så Tilføj betalingsmetoder.
    • Adresse: Vælg Adresse og så Tilføj adresser.
Få flere oplysninger om, hvad det betyder at gemme dine betalingsmetoder i Google Pay.
Du kan også tilføje dine betalingsoplysninger, så de kun gemmes på din enhed, og du kan ikke finde dine gemte betalingsoplysninger på andre enheder. Få flere oplysninger om, hvordan du tilføjer, redigerer og sletter kort i Chrome.

Tilføj eller rediger betalingsoplysninger, du har gemt i Chrome

1. Åbn Chrome på din computer.
  2. Øverst til højre skal du vælge Profil Profil og så Betalingsmetoder Betalingsmetoder eller Adresser m.m. Adresser m.m..
  3. Tilføj, rediger eller slet oplysninger:
    • Tilføj: Klik på Tilføj ud for "Betalingsmetoder" eller "Adresser".
    • Rediger: Ud for kortet eller adressen skal du vælge Mere Organiser og derefter Rediger.
    • Slet: Ud for kortet eller adressen skal du vælge Mere Organiser og derefter Slet.

Hvis du tilføjer, redigerer eller sletter en adresse, og du er logget ind i Chrome med din Google-konto, vises ændringerne på dine andre enheder, når du er logget ind i Chrome med den samme konto.

Rediger dine gemte betalingsoplysninger

Hvis dine gemte betalingsoplysninger ikke er korrekte, kan du redigere dem i Chrome.

1. Åbn Chrome på din computer.
  2. Øverst til højre skal du vælge Profil Profil og så Betalingsmetoder Betalingsmetoder eller Adresser m.m. Adresser m.m..
  3. Til højre for et forkert element skal du vælge Mere Mere og så Rediger.

Hvis din betalingsmetode er gemt i Google Pay, skal du muligvis linke til Google Pay eller ændre dine oplysninger på pay.google.com.

Sørg for, at Chrome ikke tilbyder at gemme dine betalingsoplysninger

Hvis du aldrig vil gemme dine oplysninger i Chrome, kan du deaktivere meddelelsen:

1. Åbn Chrome på din computer.
  2. Øverst til højre skal du klikke på Profil Profil og så Betalingsmetoder Betalingsmetoder.
  3. Deaktiver Gem og udfyld betalingsmetoder.

Chrome foreslår ikke dine gemte betalingsmetoder

Klik på tekstfeltet for din betalingsmetode. Du får vist en liste med forslag baseret på dine gemte oplysninger.

Hvis du stadig ikke kan se nogen forslag, kan Chrome muligvis ikke registrere de korrekte tekstfelter på websitet.

Du kan tjekke dine gemte oplysninger ved at følge denne vejledning:

1. Åbn Chrome på din computer.
  2. Øverst til højre skal du klikke på Profil Profil og så Betalingsmetoder Betalingsmetoder.

Løs problemer med betalingsfejl

Hvis du har problemer med at købe noget på nettet, kan det skyldes problemer med kortet eller websitet.

Ukendt debitering af et lille beløb på dit betalingskort

Google Pay bekræfter, at dit betalingskort er gyldigt, ved hjælp af en midlertidig debitering på 0 DKK eller 1 DKK. Den forsvinder efter 1-7 hverdage afhængigt af din bank.

"GOOGLE *MIDLERTIDIG BELØBSRESERVATION" vises på mit kontoudtog
Når du automatisk angiver eller gemmer et kort i Chrome, foretager Google muligvis en midlertidig beløbsreservation på et lille beløb på kreditkortet. Dette er en sikkerhedsforanstaltning, der sikrer, at du er den retmæssige ejer af kortet. Beløbsreservationen annulleres af Google efter lidt tid.

Fejlmeddelelserne "Login er ikke sikkert" eller "Betaling er ikke sikkert"

Hvis du ser en af meddelelserne "Login er ikke sikkert" eller "Betaling er ikke sikkert", skal du tjekke sikkerhedsstatussen: