Vælg, hvilke Google-funktioner du bruger i Chrome

Du kan gøre din browseroplevelse bedre ved at synkronisere og tilpasse Chrome. Tilpas dine indstillinger for at åbne sider hurtigere, autofuldføre dine søgninger, og få adgang til dine Chrome-oplysninger på alle dine enheder.

Skift dine indstillinger for synkronisering

Når du har aktiveret synkronisering, gemmes alle dine profiloplysninger, f.eks. bogmærker, historik og adgangskoder, på din Google-konto. Du kan se dine Chrome-oplysninger på alle dine enheder.

Hvis du ikke vil synkronisere alt, kan du ændre, hvilke oplysninger der gemmes.

1. Åbn Chrome-appen Chrome på din Android-enhed.
  2. Tryk på Profil Profil øverst til højre.
  3. Tryk på Administrer synkronisering.
  4. Deaktiver "Synkroniser alt".
  5. Deaktiver de data, der ikke skal synkroniseres med din konto.

Få flere oplysninger om andre Google-tjenester

Få flere oplysninger om dine tjenester uden tilpassede indstillinger nedenfor, og vælg, hvilke du vil beholde.

• Autofuldfør søgninger og webadresser: Hvis Google er din standardsøgemaskine, sender Chrome muligvis den tekst, du angiver i adresselinjen, til Google for at få forslag til søgetermer. Disse forslag er baseret på relaterede websøgninger, din browserhistorik og populære websites.
  • Se forslag til lignende sider, når en side ikke bliver fundet: Når du ikke kan oprette forbindelse til en webside, kan du få forslag til andre sider, der minder om den, du prøver at åbne. Chrome sender webadressen på den side, du forsøger at åbne, til Google for at give dig forslag.
  • Beskyttet browsing: Få en advarsel, når Chrome kan se, at det website, du er på vej til, kan være skadeligt. Når du besøger et website, sammenholder Chrome det med en liste over websites, der er gemt på din computer, som tidligere er registreret som usikre. Hvis websitet matcher noget på listen, sender browseren en delvis kopi af adressen til Google for at afgøre, om det er et usikkert website, du besøger. Få flere oplysninger om Beskyttet browsing.
  • Hjælp med at øge sikkerheden i Chrome: Chrome sender med jævne mellemrum systemoplysninger og sideindhold til Google, så vi er opmærksomme på eventuelle trusler, du støder på. Chrome sender også disse data, hver gang du besøger et mistænkeligt website. Få flere oplysninger om, hvilke data der hjælper Chrome med at forbedre blokeringen af dårlige downloads og registreringen af malware.
  • Vær med til at forbedre Chromes funktioner og ydeevne: Hjælp os med at prioritere, hvilke funktioner og forbedringer vi skal arbejde på, ved at give Chrome tilladelse til automatisk at sende brugsstatistik og nedbrudsrapporter til Google. Få flere oplysninger om brugsstatistik og nedbrudsrapporter.
  • Gør søgninger og browsing endnu bedre: Hjælp os med at forbedre Chrome og din browseroplevelse ved at give Google lov til anonymt at indsamle data om de websites, du besøger. Chrome-brugsstatistikker omfatter oplysninger om de websider, du besøger, og din brug af dem, hvis "Gør søgninger og browsing endnu bedre" er aktiveret.
  • Tryk for at søge: Når du fremhæver ord i Chrome, kan du se søgeresultaterne for de fremhævede ord nederst på siden.
  • Få en advarsel, hvis adgangskoder afsløres i forbindelse med et brud på datasikkerheden: Du får muligvis en underretning fra Chrome, hvis du bruger en kombination af adgangskode og brugernavn, som er blevet kompromitteret i et dataudslip på et tredjepartswebsite eller i en tredjepartsappapp.

Relaterede emner