Sådan fungerer privat browsing

Når du går på nettet privat, kan andre, som bruger denne enhed, ikke se din aktivitet.

Chrome gemmer ikke din browserhistorik eller de oplysninger, du indtaster i formularer. Cookies og websitedata huskes, mens du er på nettet, men slettes, når du afslutter inkognitotilstand.

Din aktivitet kan stadig være synlig

Inkognitotilstand forhindrer Chrome i at gemme din browseraktivitet.

Din aktivitet er muligvis stadig synlig for:

• Websites, du besøger, herunder annoncer og ressourcer, der anvendes på disse websites
  • Din arbejdsgiver, skole eller andre, der administrerer det netværk, du bruger
  • Din internetudbyder

Hvis du logger ind på en konto for at bruge en webtjeneste som f.eks. Gmail, gemmes din browseraktivitet muligvis på websites, der genkender denne konto.

Downloads og bogmærker gemmes

Chrome husker ikke de filer, du downloader, mens du bruger nettet privat. De gemmes dog stadig i mappen med downloads, selv efter du har afsluttet inkognitotilstand. Du og alle andre brugere af din enhed kan se og åbne filerne.

Alle bogmærker, du opretter, gemmes i Chrome.

Du kan skifte mellem inkognitofaner og almindelige Chrome-faner. Du bruger kun nettet privat, når du bruger en inkognitofane.

Stop privat browsing

Inkognitotilstand kører på en anden fane end dine normale browsersessioner i Chrome.

Hvis du har åbnet en inkognitofane og åbner en ny, fortsætter din private browsersession på den nye fane. Du skal lukke alle inkognitofaner for at afslutte inkognitotilstand.

1. Åbn Chrome-appen Chrome på din Android-telefon eller -tablet.
  2. Tryk på Skift fane Skift fane øverst til højre. Dine åbne inkognitofaner vises i højre side.
  3. Tryk på Luk Luk øverst til højre på dine inkognitofaner.