Brug eller løs problemer med Flash-lyd og -video

Med Adobe Flash-pluginnet kan du høre og se Flash-lyd og -videoindhold i Chrome på din computer.

Bemærk! Adobe stopper med at understøtte Flash i slutningen af 2020. Gå til Chrome-bloggen for at få flere oplysninger om, hvordan Chrome fungerer sammen med Flash frem til 2020.

Tillad, at websites afspiller Flash-videoer, -animationer og -spil

Tillad kun, at Flash kører på websites, du har tillid til. Nogle websites bruger muligvis Adobe Flash Player til at skade din computer.

Hvis du afslutter Chrome, gemmes dine Flash-indstillinger ikke. Næste gang du åbner Chrome, skal du igen give Flash tilladelse til at køre på eventuelle websites, du har tilføjet tidligere.

1. Klik på Klik for at aktivere Adobe Flash Player, når du går til en side, du har tillid til, og som har Flash-indhold.
  2. Klik på Tillad.

Websitet kræver Flash for at fungere

Hvis et website ikke fungerer, skal du muligvis ændre dine indstillinger, så websitet tillader Flash.

1. Klik på Lås Lås eller Oplysninger Se websiteoplysninger til venstre for webadressen.
  2. Klik på Indstillinger for website nederst.
  3. I den nye fane skal du til højre for "Flash" klikke på pilen Nedadvendt pil og så Tillad.
  4. Gå tilbage til websitet, og genindlæs siden.

Skift dine Flash-indstillinger

Bloker Flash for alle websites

1. Åbn Chrome på din computer.
  2. Øverst til højre skal du klikke på Mere Mere og så Indstillinger.
  3. Klik på Avanceret nederst.
  4. Klik på Indstillinger for indhold under "Beskyttelse af personlige oplysninger".
  5. Klik på Flash.
  6. Deaktiver Spørg først (anbefales) øverst.

Fjern et website, du blokerede eller gav tilladelse til

1. Øverst til højre skal du klikke på Mere Mere og så Indstillinger.
  2. Klik på Avanceret nederst.
  3. Klik på Indstillinger for indhold under "Beskyttelse af personlige oplysninger".
  4. Klik på Flash.
  5. Klik på Fjern Fjern til højre for websitet.

Løs problemer med Flash

Hvis Flash ikke fungerer, eller følgende fejlmeddelelser vises, kan du prøve fejlfindingstrinene nedenfor.

• Adobe Flash er blevet blokeret, fordi det er forældet
  • Pluginnet kunne ikke indlæses
  • Følgende plugins blev blokeret på denne side
  • Dette plugin understøttes ikke
  • Et plugin (Shockwave Flash) svarer ikke

Trin 1: Aktivér Flash

Tillad kun, at Flash kører på websites, du har tillid til.

1. Åbn Chrome på din computer.
  2. Gå til websitet med videoen eller spillet.
  3. Klik på Lås Lås eller Oplysninger Se websiteoplysninger til venstre for webadressen.
  4. Klik på Indstillinger for website nederst.
  5. I den nye fane skal du til højre for "Flash" klikke på pilen Nedadvendt pil og så Tillad.
  6. Gå tilbage til websitet, og genindlæs siden.

Trin 2: Opdater Flash

1. Åbn Chrome på din computer.
  2. Skriv chrome://components i adresselinjen øverst, og tryk på Enter.
  3. Find "Adobe Flash Player".
  4. Klik på Søg efter opdatering.
  5. Hvis du ser "Komponenten er ikke opdateret" eller "Komponenten er opdateret", har du den nyeste version.
  6. Gå tilbage til siden med Flash-indholdet. Klik på Genindlæs Genindlæs øverst til venstre, hvis indholdet ikke åbnes automatisk.

Trin 3: Opdater Chrome

1. Åbn Chrome på din computer.
  2. Klik på Mere Mere øverst til højre.
  3. Klik på Opdater Google Chrome. Hvis du ikke kan se denne knap, har du den nyeste version.
  4. Klik på Genstart.
Har du problemer med at opdatere Chrome? Få oplysninger om, hvordan du løser problemer med opdatering af Chrome.

Trin 4: Geninstaller Flash

Sørg for, at du kun installerer Flash fra Adobes website.
  1. Åbn Chrome på din computer.
  2. Gå til adobe.com/go/chrome.
  3. Vælg din computers operativsystem under "Trin 1".
  4. Vælg den valgmulighed, der viser "PPAPI", under "Trin 2".
  5. Klik på Download nu, og følg vejledningen for at installere Flash.

Løs andre problemer med Flash

"Følgende plugin er gået ned" eller pluginikonet vises Plugin

1. Hvis Flash ikke genstarter automatisk, kan du gennemtvinge en lukning:
    1. Klik på Mere Mere øverst til højre.
    2. Klik på Flere værktøjer og så Jobliste.
    3. Vælg "Plugin: Shockwave Flash".
    4. Klik på Afslut proces.
  2. Luk Jobliste, og gå tilbage til siden med Flash-indholdet.
  3. Klik på Genindlæs Genindlæs øverst til venstre.

Du kan ikke se Flash-indstillingerne

Hvis du bruger en arbejds- eller skoleenhed, har din organisation muligvis ikke givet dig tilladelse til at ændre Flash-indstillingerne.

Du kan ikke ændre dine Flash-indstillinger

Hvis du bruger en arbejds- eller skoleenhed, har din organisation muligvis ikke givet dig tilladelse til at ændre Flash-indstillingerne.

Hvis du er administrator for en arbejds-, skole- eller anden gruppe, kan du se, hvordan du administrerer standardindstillingerne for Flash til din organisation.