Vælg dine privatlivsindstillinger

Du kan forbedre din browseroplevelse ved hjælp af webtjenester. Chrome kan f.eks. anvende en webtjeneste til automatisk at komme med forslag til søgetermer eller webadresser, mens du skriver i adresselinjen.

De fleste af disse indstillinger er slået til som standard, men du kan vælge, hvilke der skal slås til eller fra.

1. Åbn Chrome-appen Chrome på din iPhone eller iPad.
  2. Nederst til højre skal du trykke på Mere Mere og så Indstillinger Indstillinger.
  3. Tryk på Privatliv.
  4. Tryk på den funktion, du vil opdatere:
    • Slå Handoff til eller fra under "Andre enheder". Med Handoff kan du skifte mellem browsing på din mobilenhed og browsing på din Mac-computer.
    • Under "Webtjenester" skal du vælge, om du vil have Chrome til at vise dig forslag eller sende brugsstatistik og nedbrudsrapporter.
Hvis du vil rydde dine browserdata, skal du trykke på Ryd browserdata og så vælg de data, du vil rydde, og tryk på Ryd browserdata.

Relaterede emner