Advertentie-indeling outstream-video: definitie

Met outstream-videoadvertenties van Google Ads wordt uw advertentiebereik op internet uitgebreid, terwijl gebruikers zelf bepalen wat voor interactie ze hebben met de advertentie.

Outstream-advertenties:

• Vergroten de merkbekendheid. Door in-page of 'native' plaatsing kijken meer mensen naar deze advertenties en overwegen meer gebruikers om uw merk te kopen.
  • Zijn alleen voor mobiel. Ze zijn toegespitst op gedrag op mobiel en tablets, dus gebruikers hoeven alleen maar te tikken om een verborgen advertentie weer te geven, verder te scrollen of door te klikken.
  • Bieden goede waarde. Er worden kosten in rekening gebracht voor outstream-advertenties op basis van zichtbare kosten per duizend vertoningen (vCPM). Daardoor hoeft u alleen te betalen wanneer iemand uw video twee seconden of langer ziet.
  • Zijn eenvoudig te beheren. Maak uw campagne, geef de targeting op, selecteer uw video, voeg een logo met twee regels tekst toe en u bent klaar.

U kunt outstream-advertenties voor Google Ads maken met het campagnetype Video.

Hoe de kosten in rekening worden gebracht

Met outstream-advertenties betaalt u per duizend zichtbare vertoningen van uw videoadvertentie (vCPM). Een advertentie telt als 'zichtbaar' wanneer 50% van de advertentieruimte op het scherm zichtbaar is gedurende minimaal twee seconden.