Over geautomatiseerde regels

Een functie die u kunt instellen om automatisch wijzigingen aan te brengen in uw advertentiestatus, budgetten en biedingen, zodat u geen tijd hoeft te besteden aan handmatig controle van uw campagnes.

• Dit zijn enkele voorbeelden van wat u een regel automatisch kunt laten doen:
    • Uw budget op bepaalde dagen van de week wijzigen.
    • Bepaalde advertenties aan- en uitzetten voor een speciale promotie.
    • Zoekwoorden onderbreken die niet goed presteren.
  • U kunt de vereisten voor uw regel kiezen, waaronder de typen wijzigingen die de regel kan aanbrengen en hoe vaak en op welk tijdstip van de dag de regel moet worden uitgevoerd.
  • Het is belangrijk dat u minimum- en maximumlimieten voor uw biedingen en budgetten instelt, zodat u niet per ongeluk meer uitgeeft dan u wilt of het verkeer niet per ongeluk vermindert.

Instructies

Zo maakt u een geautomatiseerde regel:

1. Klik in uw Google Ads-account op de moersleutel Tools Icon.
  2. Klik in het gedeeltemenu op het dropdownmenu Bulkacties.
  3. Klik op Regels.