Beeldadvertentie: definitie

Een type advertentie dat een afbeelding bevat om uw bedrijf te promoten.

• Een beeldadvertentie bestaat uit een door u verstrekte afbeelding met informatie over uw bedrijf, services of producten. Wanneer mensen op uw advertentie klikken, worden ze doorgestuurd naar uw website.
  • Beeldadvertenties kunnen worden weergegeven op webpagina's en op andere plekken in het Display Netwerk.
  • Uw beeldadvertentie kan een statische of bewegende afbeelding of een gif bevatten, en kan verschillende formaten hebben.
  • Als u een beeldadvertentie wilt weergeven, maakt u een afbeelding en uploadt u het bestand naar uw Google Ads-account. U kunt ook onze gratis Advertentiegalerij gebruiken om een afbeelding te maken op basis van een template.