Veiledning for programtilgang

Lag produktinformasjon

Når du har konfigurert kontoen din, kan du opprette og laste opp produktinformasjon.

Hoved- og ekstrafeeder

En feed er en fil som inneholder all nødvendig informasjon om produktene du selger. Du oppgir forskjellige typer informasjon om produktene dine ved å sende inn attributter. Dette gjør at kundene kan søke etter og finne varene dine. Det finnes to typer feeder – hovedfeeder og ekstrafeeder. Hovedfeeder er primærkilden til produktinformasjonen din, og du kan bruke ekstrafeeder til å sende inn tilleggsdata som kan være nødvendige for å oppfylle Merchant Center-kravene. Finn ut mer om bruk av feeder

Flerkildefeeder (avansert)

De avanserte feedfunksjonene er et sett med verktøy du kan bruke til å lage feeder i Merchant Center som er basert på produktinformasjon fra ulike kilder, for eksempel nettstedet ditt eller eksisterende regneark. På Merchant Center-plattformen blir disse ulike datakildene kombinert og formatert slik at de samsvarer med kravene i Merchant Center. Finn ut mer om bruk av flerkildefeeder

Google Content API for Shopping (avansert)

Med Content API for Shopping kan du behandle de strukturerte dataelementene som lastes opp til Google for bruk i Google-tjenester som Shopping-annonser og Nettsøk, via programmering. Med dette API-et kan du søke etter elementer og sette inn, oppdatere og fjerne varer i Google Merchant Center-kontoen din.

Content API for Shopping er myntet på utviklere som vil integrere Shopping-annonser i programmene sine. Det er enkelt å komme i gang med Content API hvis du oppretter en API-nøkkel. For å bruke funksjonen kreves det noe teknisk ekspertise og erfaring med programmering. Finn ut mer om Google Content API for Shopping

Linker til beslektet innhold