Begynnerveiledning

Opprett produktinformasjon

Innhold for feeder i en eldre versjon

Denne artikkelen inneholder informasjon som gjelder for den gamle utgaven av feeder i Merchant Center. Hvis du bruker hovedfeeder og ekstrafeeder, kan du lese om hvordan du konfigurerer feeder.

Når du har konfigurert kontoen din, kan du opprette og laste opp produktinformasjonen din. Du kan sende oss produktinformasjonen din i et feedformat eller via Google Content API for Shopping. Du kan også importere produktinformasjonen fra en støttet netthandelsplattform. Med mindre du er komfortabel med å bruke API, anbefaler vi at du bruker feeder eller importerer fra netthandelsplattformen din.

How to choose the right export option for your product feed

Feeder

En feed er en fil som inneholder all nødvendig informasjon om produktene du selger. Du oppgir forskjellig informasjon om produktene dine ved å sende inn attributter, noe som gjør det mulig for kunder å søke etter og finne varene dine. Finn ut mer om bruk av feeder.

Import fra netthandelsplattformer

Hvis du bruker en støttet netthandelsplattform, kan du knytte Merchant Center-kontoen din til butikkontoen og automatisk importere produktinformasjonen din. På denne måten kan informasjonen fra butikken din oppdateres kontinuerlig i Google Merchant Center uten at du trenger å gjøre noe.

Google Content API for Shopping (avansert)

Med Content API for Shopping kan du programmatisk administrere de strukturerte dataelementene du laster opp til Google for bruk i Google-tjenester som Google Shopping og Nettsøk. API-en kan brukes til å kjøre spørringer etter elementer og sette inn, oppdatere og fjerne varer på Google Merchant Center-kontoen.

Google Content API for Shopping er utviklet for utviklere som vil integrere Google Shopping i programmene sine. Utviklere bør ha noe teknisk kunnskap og erfaring med programmering for å kunne bruke Google Content API for Shopping. Finn ut mer om Google Content API for Shopping.