Contentbeleid

Inbreuk op auteursrecht

Het is ons beleid te reageren op kennisgevingen van vermeende inbreuk op auteursrechten die voldoen aan de DMCA (Digital Millennium Copyright Act). Wanneer we een kennisgeving ontvangen of een andere aanleiding hebben te denken dat een website van een AdSense-uitgever inbreuk op auteursrechten heeft gepleegd, wordt de deelname van deze uitgever aan het programma mogelijk beëindigd.

U kunt bezwaar maken via dit formulier.

Meer informatie over onze DMCA-procedure vindt u in dit blogbericht (Engels).

Als u vermoedt dat een site die deelneemt aan het AdSense-programma auteursrechtelijk beschermd materiaal van u heeft gepubliceerd waarvoor geen toestemming is verleend, kunt u dit melden door middel van dit formulier of door op het pictogram 'AdChoices' te klikken.