Kom i gang med Classroom for lærere

Denne artikkelen er for lærere. Klikk her hvis du er elev.

Denne artikkelen viser deg rundt og hjelper deg med vanlige oppgaver hvis du ikke har brukt Classroom tidligere.

Kom i gang

Følg denne fremgangsmåten for å komme i gang som lærer:

1. Logg på Classroom.
  2. Velg et alternativ:
  3. Inviter elever til kurset ditt.
    Du kan gjøre dette trinnet senere.

Når du har logget på og opprettet et kurs, er du klar til å utføre vanlige oppgaver eller utforske Classroom.

Utfør vanlige oppgaver

Åpne alle | Lukk alle

Utforsk Classroom

Åpne alle | Lukk alle

Utforsk startsiden
startsiden kan du se og åpne alle kursene dine. Tenk på det som Classroom-startsiden din.

Slik åpner du startsiden:

1. Gå til classroom.google.com og klikk på Logg på.

Logg på med Google-kontoen din. For eksempel du@skolendin.edu eller du@gmail.comFinn ut mer.

Oversikt over startsiden

Hvert kurs du oppretter, får et kurskort. For å gå inn på et kurs, klikk på kursnavnet på kortet.

Tips:

• For å gå tilbake til startsiden fra et kurs, klikker du på menyen øverst til venstre og deretter Hjem .
  • For å minimere menyen til en skjult versjon, klikk på menyen øverst til venstre.

På startsiden kan du også

Vanlige oppgaver på startsiden

Utforsk Strøm-siden
Strøm-siden kan du legge ut kunngjøringer til kurset ditt, og du kan kontrollere elevtillatelser til å legge ut innlegg eller kommentarer. Tenk på Strøm-siden som oppslagstavlen for kurset.
Slik åpner du Strøm-siden for et kurs:
  1. Gå til classroom.google.com og klikk på Logg på.

Logg på med Google-kontoen din. For eksempel du@skolendin.edu eller du@gmail.comFinn ut mer.

2. Klikk på kursnavnet på et kurskort.
    Nå er du på Strøm-siden for kurset.

Oversikt over Strøm-siden

I tillegg til å legge ut kunngjøringer kan du også

I kursinnstillingene administrerer du kursdetaljene, invitasjonskodene, videomøtelinken og karaktersystemet. Kursinnstillingene er en viktig del av Classroom-brukeropplevelsen.

Vanlige oppgaver på Strøm-siden

Utforsk Kursarbeid-siden

Kursarbeid-siden kan du opprette og legge ut kursarbeid og materiell til elevene dine. Du kan opprette emner for å organisere innleggene dine.

Slik åpner du Kursarbeid-siden for et kurs:

1. Gå til classroom.google.com og klikk på Logg på.

Logg på med Google-kontoen din. For eksempel du@skolendin.edu eller du@gmail.comFinn ut mer.

2. Klikk på kursnavnet på et kurskort.
  3. Klikk på Kursarbeid øverst.

Oversikt over Kursarbeid-siden

Kursarbeid omfatter oppgaver, spørsmål og quizoppgaver. Når du har publisert et innlegg, kan elevene klikke på det for å begynne arbeidet. På hvert innlegg kan lærerne se statusen for elevarbeidet, for eksempel Levert eller Mangler.

På Kursarbeid-siden kan du også

Vanlige oppgaver på Kursarbeid-siden

Utforsk Personer-siden

Personer-siden kan du se alle som deltar på kurset, sende e-post og invitere folk til å bli med på kurset. Tenk på Personer-siden som klasselisten for kurset ditt.

Slik åpner du Personer-siden for et kurs:

1. Gå til classroom.google.com og klikk på Logg på.

Logg på med Google-kontoen din. For eksempel du@skolendin.edu eller du@gmail.comFinn ut mer.

2. Klikk på kursnavnet på et kurskort.
  3. Klikk på Personer øverst.

Oversikt over Personer-siden

Under Lærere ser du alle lærerne på kurset. Under Elever ser du alle elevene på kurset. Hvis du sender e-postinvitasjoner, ser du Invitert ved siden av navnene til personene til de blir med på kurset.

På Personer-siden kan du også

Vanlige oppgaver på Personer-siden

Utforsk Karakterer-siden

Karakterer-siden kan du se på, sette og returnere karakterer. Bare lærere har tilgang til Karakterer-siden. Karakterer-siden kalles også karakterboken.

Slik åpner du Karakterer-siden for et kurs:

1. Gå til classroom.google.com og klikk på Logg på.

Logg på med Google-kontoen din. For eksempel du@skolendin.edu eller du@gmail.comFinn ut mer.

2. Velg et alternativ:
    • Gå til et kurskort, og klikk på Åpne karakterboken .
    • På et kurskort klikker du på kursnavnetog deretter klikk på Karakterer øverst.

Oversikt over Karakterer-siden

I tillegg til å se på, sette og returnere karakterer kan du også åpne elevinnleveringer fra Karakterer-siden.

Når du setter karakterer i andre områder av Classroom, for eksempel karakterverktøyet, oppdateres karakterene automatisk på Karakterer-siden.

Vanlige oppgaver på Karakterer-siden

Relaterte ressurser

Beslektede artikler