Kom godt i gang med Classroom for undervisere

Denne artikel er for undervisere. Elever kan få flere oplysninger her.

Hvis du ikke har brugt Classroom før, giver denne artikel dig et overblik og hjælper dig med at udføre nogle almindelige opgaver.

Kom godt i gang

Følg denne vejledning for at komme godt i gang som underviser:

1. Log ind på Classroom.
  2. Vælg en af mulighederne:
  3. Inviter elever til dit hold.
    Du kan gøre dette senere.

Når du er logget ind og har et hold, er du klar til at udføre almindelige opgaver eller gå på opdagelse i Classroom.

Udfør almindelige opgaver

Åbn alle | Luk alle

Gå på opdagelse i Classroom

Åbn alle | Luk alle

Udforsk siden Start
På siden Start kan du se og gå til alle dine hold. Den fungerer som din startside i Classroom.

Sådan åbner du siden Start:

1. Gå til classroom.google.com, og klik på Log ind.

Log ind med din Google-konto. Det kan f.eks. være dig@dinskole.edu eller dig@gmail.comFå flere oplysninger.

Oversigt over siden Start

Hvert hold, du opretter, får et holdkort. Klik på holdnavnet på kortet for at gå til et hold.

Tip!

• Hvis du vil gå tilbage til siden Start fra et hold, skal du øverst til venstre klikke på menuen og derefter Start .
  • Hvis du vil minimere menuen til en skjult version, skal du klikke på menuen øverst til venstre.

På siden Start kan du også:

Almindelige opgaver på siden Start

Udforsk siden Strøm
På siden Strøm kan du sende meddelelser til dit hold, og du kan administrere elevtilladelser til at oprette opslag eller kommentere. Siden Strøm fungerer som en opslagstavle for dit hold.
Sådan åbner du siden Strøm for et hold:
  1. Gå til classroom.google.com, og klik på Log ind.

Log ind med din Google-konto. Det kan f.eks. være dig@dinskole.edu eller dig@gmail.comFå flere oplysninger.

2. Klik på holdnavnet på et holdkort.
    Du er nu i holdet på siden Strøm.

Oversigt over siden Strøm

Ud over at sende meddelelser kan du også:

Under indstillingerne for holdet kan du administrere dine holdoplysninger, invitationskoder, dit videomødelink og dit bedømmelsessystem. Holdindstillingerne er en vigtig del af Classroom.

Almindelige opgaver på siden Strøm

Udforsk siden Ressourcer

På siden Ressourcer kan du oprette og sende ressourcer og materialer til dine elever. Du kan organisere dine opslag under emner, du selv opretter.

Sådan åbner du siden Ressourcer for et hold:

1. Gå til classroom.google.com, og klik på Log ind.

Log ind med din Google-konto. Det kan f.eks. være dig@dinskole.edu eller dig@gmail.comFå flere oplysninger.

2. Klik på holdnavnet på et holdkort.
  3. Klik på Opgaver øverst på siden.

Oversigt over siden Ressourcer

Ressourcer omfatter opgaver, spørgsmål og testopgaver. Når du har offentliggjort et opslag, kan eleverne klikke på det for at gå i gang med opgaven. I hvert opslag kan underviserne se status for elevopgaver, f.eks. Afleveret eller Mangler.

På siden Ressourcer kan du også:

Almindelige opgaver på siden Lektier

Udforsk siden Personer

På siden Personer kan du se alle på holdet, sende mails og invitere andre til holdet. Siden Personer fungerer som din holdliste.

Sådan åbner du siden Personer for et hold:

1. Gå til classroom.google.com, og klik på Log ind.

Log ind med din Google-konto. Det kan f.eks. være dig@dinskole.edu eller dig@gmail.comFå flere oplysninger.

2. Klik på holdnavnet på et holdkort.
  3. Klik på Personer øverst.

Oversigt over siden Personer

Under Undervisere kan du se alle underviserne på holdet. Under Elever kan du se alle eleverne på holdet. Hvis du sender invitationer via mail, vil der stå Inviteret ud for personernes navne, indtil de tilmelder sig holdet.

På siden Personer kan du også:

Almindelige opgaver på siden Personer

Udforsk siden Karakterer

På siden Karakterer kan du se, angive og returnere karakterer. Det er kun undervisere, der har siden Karakterer. Siden Karakterer kaldes også din karakterbog.

Sådan åbner du siden Karakterer for et hold:

1. Gå til classroom.google.com, og klik på Log ind.

Log ind med din Google-konto. Det kan f.eks. være dig@dinskole.edu eller dig@gmail.comFå flere oplysninger.

2. Vælg en af mulighederne:
    • Klik på Åbn karakterbog på et holdkort.
    • Klik på holdnavnet på et holdkort og derefter klik på karakterer øverst.

Oversigt over siden Karakterer

Ud over at se, angive og returnere karakterer kan du også åbne elevernes afleveringer på siden Karakterer.

Når du angiver karakterer i andre områder af Classroom, f.eks. i bedømmelsesværktøjet, opdateres karaktererne automatisk på siden Karakterer.

Almindelige opgaver for siden Karakterer