Rediger din virksomhedsprofil på Google

Du kan holde dine virksomhedsoplysninger på Google nøjagtige og opdaterede ved at redigere din virksomhedsprofil på Google, når den er blevet verificeret. For at hjælpe potentielle kunder med at finde din virksomhed og få flere oplysninger om den kan du ændre dine oplysninger som f.eks. adresse, åbningstider, kontaktoplysninger og billeder.

Hvis du ikke allerede har gjort det, kan du tilføje eller gøre krav på din virksomhed og derefter verificere din virksomhedsprofil, så den er kvalificeret til at blive vist i Søgning, Maps og andre Google-tjenester.

Du skal verificere din virksomhed, før du kan redigere oplysninger om den. Dette gælder for oplysninger som navn, kategori, adresse, åbningstider, telefonnummer og website. Når virksomheden er verificeret, og ændringerne er godkendt, kan ændringerne udgives på Google Søgning og i Maps.

Nogle virksomhedsejere skal muligvis stadig først bekræfte deres virksomhed, før de redigerer deres oplysninger.

Rediger en virksomhedsprofil

Vigtigt! Der kan være forskel på nogle af funktionerne til administration af din virksomhedsprofil i Google Maps og på Søgning, og funktionerne kan variere fra operativsystem til operativsystem.

Rediger din egen virksomhedsprofil

Sådan redigerer du din profil direkte på Google Søgning og i Maps:

1. Gå til din virksomhedsprofil. Få oplysninger om, hvordan du finder din profil.
  2. Gør følgende for at redigere din virksomhedsprofil:
    • Vælg Rediger profil via Google Søgning.
    • Vælg Rediger profil og derefter Virksomhedsoplysninger i Google Maps.
  3. Vælg Gem efter hver ændring.

Ret oplysningerne om en andens lokale virksomhed

Hvis du opdager en fejl i forbindelse med en virksomhed, som du ikke ejer eller administrerer, kan du foreslå en ændring eller rapportere fejlen i Google Maps.

Hvis en andens virksomhed ikke er registreret i Google Maps, kan du tilføje et manglende sted.

Redigeringstyper

Her er nogle nyttige tips til, hvilke typer oplysninger du kan tilføje eller redigere i din virksomhedsprofil:

Dine ændringer skal muligvis gennemgå en kvalitetskontrol, inden de offentliggøres. Gennemgå vores retningslinjer for repræsentation af din virksomhed.

Få flere oplysninger om redigeringer af din virksomhedsprofil.

Virksomhedsnavn
Angiv dit virksomhedsnavn, præcis som det fremgår af skiltning, brevpapir og andre typer branding. Hvis virksomhedsnavnet ændres, efter at du har anmodet om et bekræftelsesbrev, skal du bekræfte din virksomhed igen. Få flere oplysninger om retningslinjer for kvalitet i Virksomhedsprofil.
Kategori

Vælg den kategori, der passer bedst til din virksomhed. Alle placeringer for en virksomhed skal dele en "Primær kategori". Vælg en kategori, der er så specifik som muligt og repræsenterer din primære virksomhed. Hvis du vælger flere kategorier, vil kategorien i det første felt være din primære kategori.

Du kan vælge op til ni yderligere kategorier. Hvis du har problemer med at vælge kategori for din virksomhed, skal du vælge en, der er mere generel. Vær opmærksom på følgende:

• Brug ikke kategorier alene som søgeord eller til at beskrive egenskaber ved din virksomhed.
  • Brug ikke kategorier, der matcher andre virksomheder i nærheden eller relaterede virksomheder – f.eks. en virksomhed, der fysisk er placeret i din virksomhed, eller en enhed, der indeholder din virksomhed.

Få flere oplysninger om virksomhedskategorier.

Placering af adresse og markør

Angiv den fuldstændige og nøjagtige adresse for din virksomheds placering. Få flere oplysninger om retningslinjerne for adresseangivelse

• Hvis du ikke betjener kunder på din virksomhedsadresse: Lad adressefeltet være tomt.
  • Hvis du ændrer din adresse, efter du har anmodet om et verificeringsbrev: Du skal verificere din virksomhed igen.
Serviceområde

Hvis din virksomhed betjener kunder inden for et bestemt lokalt område, kan du angive dit serviceområde. Når du angiver dit serviceområde, kan potentielle kunder se det område, hvor de kan forvente at få besøg af dig eller få varer leveret.

Du kan angive dit serviceområde ud fra de byer, postnumre eller andre områder, hvor du driver virksomhed. Få flere oplysninger om, hvordan du angiver dit serviceområde.

Åbningstider
Telefon
  • Ud over dit primære virksomhedstelefonnummer kan du angive op til to yderligere telefonnumre. Numrene skal være mobil- eller fastnetnumre, ikke faxnumre.
  • Du kan skjule telefonnummeret på din virksomhedsprofil.

Skjul telefonnummeret på din virksomhedsprofil

1. Gå til din virksomhedsprofil. Få oplysninger om, hvordan du finder din profil.
  2. Vælg Mere Mere og derefter Indstillinger for virksomhedsprofilen på din virksomhedsprofil.
  3. Vælg Avancerede indstillinger.
  4. Slå Vis ikke til eller fra under "Telefonnummer".
Website

Sådan angiver du din virksomheds website:

Afhængigt af virksomhedskategorien kan du få mulighed for at tilføje yderligere links såsom onlineordrer, reservationer og aftaler.

Links til sociale medier
Du kan administrere links til sociale medier via Google Virksomhedsprofil på en computer eller en mobilenhed. Hvis din virksomhed har adresse i et bestemt land eller en bestemt region, kan du på din virksomhedsprofil tilføje ét link til et af følgende sociale medier pr. platform:
  • Facebook
  • Instagram
  • LinkedIn
  • Pinterest
  • TikTok
  • Twitter
  • YouTube

Tip! Links til sociale medier er i øjeblikket kun tilgængelige i udvalgte regioner og derfor ikke tilgængelige for alle brugere.

Få oplysninger om, hvordan du administrerer links til sociale medier via Google Virksomhedsprofil.

Attributter

Attributter fortæller kunderne mere om din virksomhed. Eksempel: "Wi-Fi" eller "Har udendørs siddepladser". Du kan redigere visse faktuelle attributter, f.eks. udendørsservering. Subjektive attributter, f.eks. om din virksomhed er populær hos de lokale, er baseret på vurderinger fra Google-brugere, der har besøgt din virksomhed.

Få oplysninger om, hvordan du tilføjer eller fjerner attributter for din virksomhedskategori.

Tip! Hvis du ejer eller administrerer en sundhedsprofil, kan du redigere følgende oplysninger:

• Om din virksomhed tilbyder onlinetjenester.
  • Om du giver kunderne en direkte metode til at oprette aftaler og modtage dine tjenester på nettet.
  • Dit køn.
Billeder Fra virksomheden

Angiv en kort beskrivelse af din virksomhed.

Ting, du skal inkludere:

• Det, som du tilbyder
  • Hvad der adskiller dig fra alle de andre
  • Din historik
  • Andet, der kan være nyttigt for kunderne at vide

Ting, du skal undgå:

• Inkluder ikke webadresser eller HTML-kode.
  • Der må ikke være mere end 750 tegn i beskrivelsesfeltet.

Fokuser primært på oplysninger om din virksomhed i stedet for oplysninger om promoveringer, priser eller salg. Læs mere om retningslinjer for virksomhedsrepræsentation.

Eksempel: "Vi driver en uafhængig isbutik tæt på byens centrum, og vi er stolte af at være de lokales foretrukne mødested. Her mødes vennerne for at få en isvaffel – eller en pizza. Det er nemlig også os, du ringer til for at få friskbagt pizza. Hvis du ønsker det, kan du få pizzaen leveret derhjemme. Pizzaovnen er i gang hver dag fra middag til lukketid, og vi har altid 35 smagsvarianter af is og sorbet. Kom og besøg os i dag!"

Åbningsdato

Tilføj en åbningsdato på din virksomhedsprofil for at oplyse potentielle kunder om, hvornår din virksomhed åbnede (eller åbner).

Google bruger forskellige kilder til at fastslå, hvor længe en virksomhed har været i drift. Tip! Nogle steder på Google Søgning kan åbningsdatoen blive brugt til at informere potentielle kunder om, hvor mange år en virksomhed har været i drift. Hvis sælgeren mener, at der er sket en fejl, kan vedkommende angive den korrekte åbningsdato.

Du behøver kun at angive årstal og måned, når du angiver din virksomheds åbningsdato. Du kan angive en dato, der ligger op til et år efter dags dato, men den bliver først vist på Google 90 dage i forvejen.

Angiv din virksomheds åbningsdato på Google Søgning og i Maps

1. Gå til din virksomhedsprofil. Få oplysninger om, hvordan du finder din profil.
  2. Gør følgende for at redigere dine virksomhedsoplysninger:
    • Vælg Rediger profil via Google Søgning.
    • Vælg Rediger profil og så Virksomhedsoplysninger via Google Maps.
  3. Gør følgende for at redigere din virksomheds åbningsdato:
    • Brug rullefunktionen til at rulle ned til feltet "Åbningsdato" på Google Søgning, og vælg det.
    • Tryk på Åbningsdato på fanen "Om" i Google Maps.
  4. Udfyld de obligatoriske felter.
  5. Vælg Gem.
Tip! Nogle steder på Google Søgning kan åbningsdatoen blive brugt til at informere potentielle kunder om, hvor mange år en virksomhed har været i drift.
Menu/tjenester (begrænset antal)
Brug menu- og tjenesteredigeringsværktøjet til at holde menupunkter eller tjenester og de tilhørende priser opdateret.
Få flere oplysninger om menueditoren (kun virksomheder, der beskæftiger sig med mad og drikke) eller listen over serviceydelser.
Produkter (begrænset antal)

Produkter i butikken

Hvis du driver en detailhandelsvirksomhed i et kvalificeret land (USA, Canada, Storbritannien eller Irland), kan du gøre dem, der søger online, til kunder hos dig ved automatisk at få vist produkter fra din butik på din virksomhedsprofil.

Knyt dit kassesystem til appen for lokalt butikslager eller produktlæseren for at få dine produkter tilføjet på din virksomhedsprofil. Få oplysninger om, hvordan du viser produkter fra din butik.

Tidspunkter for ind- og udtjekning (kun hoteller)
Ejere og/eller administratorer af hoteller kan tilføje tidspunkter for ind- og udtjekning på deres virksomhedsprofil. Kunderne kan bruge disse oplysninger til at se, hvornår deres værelse er klar, og hvornår de senest skal tjekke ud.
Google indsamler også oplysninger om ind- og udtjekning fra en række pålidelige kilder, f.eks. brugerrapporter og licenseret indhold, for at sikre sig, at hotellernes virksomhedsprofiler er korrekte. Du kan vælge, om du vil acceptere disse opdateringer automatisk.
Hoteloplysninger (kun hoteller)
Vigtigt! Denne funktion er kun tilgængelig på en computer.
Ejere af hoteller med en bekræftet profil kan redigere hotellets tjenester og faciliteter i sektionen "Hoteloplysninger" i Profiladministrator.

Oplysninger om sundhedsforsikring (kun USA)

Sundhedsudbydere som læger, terapeuter og andre medicinske behandlere kan føje tilbud om sundhedsforsikring til deres virksomhedsprofil på Google. Linket "Tjek dine forsikringsoplysninger" kan vises under din virksomheds åbningstider.

Få flere oplysninger om, hvordan du administrerer dine forsikringsoplysninger.