Editar un perfil d'empresa a Google

Per tal que la informació d'empresa que es mostra a Google sigui precisa i estigui actualitzada, pots editar el teu perfil d'empresa a Google un cop s'hagi verificat. Per ajudar els clients potencials a trobar la teva empresa i a obtenir-ne més informació, pots canviar les dades, com ara l'adreça, l'horari, la informació de contacte i les fotos.

Si encara no has afegit o reclamat l'empresa, fes-ho i, tot seguit, verifica el perfil d'empresa perquè sigui apte per mostrar-se a la Cerca, a Maps i en altres serveis de Google.

Has de verificar l'empresa per poder editar-ne la informació. Pots canviar el nom, la categoria, l'adreça, l'horari, el número de telèfon i el lloc web. Un cop s'hagi verificat l'empresa i s'hagin aprovat els canvis, es podran publicar a la Cerca de Google i a Maps.

És possible que alguns propietaris d'empreses hagin de verificar l'empresa per poder editar-ne la informació.

Editar un perfil d'empresa

Important: algunes funcions per gestionar el perfil d'empresa poden variar entre Google Maps i la Cerca i el sistema operatiu.

Editar el perfil d'empresa propi

Per editar el teu perfil directament a la Cerca de Google i a Maps:

1. Ves al teu perfil d'empresa. Obtén informació sobre com pots trobar el perfil.
  2. Per editar el teu perfil d'empresa:
    • A la Cerca de Google, selecciona Edita el perfil.
    • A Google Maps, selecciona Edita el perfil i, a continuació,Informació d'empresa.
  3. Cada cop que facis un canvi, selecciona Desa.

Corregir la informació d'una empresa local que no és teva

Si detectes algun error a la informació d'una empresa que no gestiones o que no és teva, pots suggerir un canvi o informar de l'error a Google Maps.

Si una empresa que no és teva no està present a Google Maps, pots afegir un lloc que no surt.

Tipus de modificacions

A continuació trobaràs alguns consells útils sobre els tipus d'informació que pots afegir o editar al perfil d'empresa:

És possible que, abans de publicar els canvis que hagis fet, en revisem la qualitat. Revisa les nostres directrius per representar la teva empresa.

Obtén més informació sobre els canvis que pots fer al perfil d'empresa.

Nom de l’empresa
Introdueix el nom de l'empresa tal com es mostra als clients als cartells, al material d'oficina i en altres elements de brànding. Si canvies el nom de l'empresa després de sol·licitar una carta de verificació, hauràs de tornar a verificar l'empresa. Obtén més informació sobre les directrius de qualitat del perfil d'empresa.
Categoria

Selecciona la categoria que descrigui millor l'empresa. Totes les ubicacions d'una empresa han de compartir una categoria principal. Tria una categoria que sigui tan específica com sigui possible i que representi l'activitat principal de l'empresa. Si selecciones diverses categories, la categoria del primer camp serà la principal.

Pots seleccionar fins a 9 categories més. Si tens problemes per triar una categoria per a l'empresa, tria'n una que sigui genèrica. Tingues en compte:

• No utilitzis categories només com a paraula clau ni per descriure els atributs de l'empresa.
  • No utilitzis categories que descriguin altres empreses properes o relacionades, com ara una empresa ubicada físicament dins de la teva o una entitat dins de la qual s'ubiqui la teva empresa.

Obtén més informació sobre les categories empresarials.

Adreça i ubicació del marcador

Introdueix l'adreça completa i exacta de la ubicació de l'empresa. Obtén més informació sobre les directrius per introduir l'adreça

• Si no atens els clients a l'adreça de l'empresa, deixa el camp d'adreça en blanc.
  • Si canvies l'adreça després d'haver sol·licitat una carta de verificació, hauràs de tornar a verificar l'empresa.
Zona de servei

Si l'empresa atén els clients en una zona local concreta, indica-la. El fet d'indicar la zona de servei permet saber als clients on fas visites o entregues.

Pots definir la zona de servei segons les ciutats, els codis postals o altres zones on ofereixis els teus serveis. Obtén informació sobre com es pot definir una zona de servei.

Horari
Telèfon
  • A més del número de telèfon principal de l'empresa, pots introduir fins a dos números més. Els números han de ser mòbils o fixos; no s'admeten números de fax.
  • Pots amagar el número de telèfon al perfil d'empresa.

Amagar el número de telèfon del perfil d'empresa

1. Ves al teu perfil d'empresa. Obtén informació sobre com pots trobar el perfil.
  2. Al perfil d'empresa, selecciona Més Més i, a continuació, Configuració del perfil d'empresa.
  3. Selecciona Configuració avançada.
  4. A "Número de telèfon", activa o desactiva l'opció No mostris.
Lloc web

Per introduir el lloc web de l'empresa:

En funció de la categoria empresarial, pot ser que vegis opcions per afegir enllaços addicionals, com ara per fer comandes, reserves i concertar cites en línia.

Enllaços a mitjans socials
Gestiona els enllaços a mitjans socials a Perfil d'empresa a Google des d'un ordinador o un dispositiu mòbil. Si la teva empresa està ubicada en determinats països o regions, pots afegir al teu perfil d'empresa un enllaç a mitjans socials per cadascuna d'aquestes plataformes:
  • Facebook
  • Instagram
  • LinkedIn
  • Pinterest
  • TikTok
  • Twitter
  • YouTube

Consell: actualment, els enllaços a mitjans socials estan disponibles per a determinades regions i és possible que no ho estiguin per a tots els usuaris.

Obtén informació sobre com pots gestionar els enllaços a mitjans socials a Perfil d'empresa a Google.

Atributs

Els atributs proporcionen als clients més informació sobre l'empresa. Per exemple, "Wi-Fi" o "Té terrassa exterior". Pots canviar determinats atributs de caràcter objectiu, com ara si hi ha terrassa exterior. Ara bé, els que són de caràcter subjectiu (com ara la popularitat entre la població local) depenen de les opinions dels usuaris de Google que han visitat l'empresa.

Obtén informació sobre com pots afegir o suprimir atributs disponibles per a la teva categoria empresarial.

Consell Si tens o gestiones un perfil d'assistència sanitària, pots editar la informació següent:

• Si l'empresa ofereix assistència sanitària en línia.
  • Si ofereixes als clients un mètode directe per demanar hora i rebre assistència sanitària en línia.
  • El teu sexe.
Fotos Informació de l'empresa

Introdueix una breu descripció de l'empresa.

Què hi pots incloure:

• El que ofereixes
  • El que et diferencia de la resta
  • La teva història
  • Qualsevol altra informació que sigui útil per als clients

Què cal evitar:

• No incloguis URL ni codi HTML.
  • No escriguis més de 750 caràcters al camp de descripció.

Centra't principalment a oferir detalls sobre l'empresa en comptes d'oferir-ne sobre promocions, preus o rebaixes. Obtén més informació sobre les directrius per a la representació d'una empresa.

Exemple: "Som una gelateria independent situada molt a prop del centre de la ciutat. Estem orgullosos de ser la preferida de la població local per trobar-se amb els amics i prendre un gelat o bé per encarregar pizzes per telèfon, que entreguem a domicili acabades de fer. Venem sorbets i gelats artesans batuts a mà de 35 sabors diferents durant tot l'any. Disposem d'un forn per coure pizzes d'estil novaiorquès cada dia des del migdia i fins a l'hora de tancar. Visita'ns avui mateix!"

Data d'obertura

Afegeix una data d'obertura al perfil d'empresa perquè els clients sàpiguen quan va obrir l'empresa per primer cop o quan obrirà.

Google utilitza diverses fonts per determinar quant de temps fa que funciona una empresa. És possible que en alguns llocs de la Cerca de Google la data d'obertura s'utilitzi per indicar als clients quants anys fa que funciona una empresa. Si el comerciant creu que hi ha un error, pot definir la data d'obertura correcta.

Només l'any i el mes de la data d'obertura són obligatoris. Pots introduir una data situada fins a un any posterior a l'actual, però no es mostrarà a Google fins a 90 dies abans.

Definir la data d'obertura a la Cerca de Google i a Maps

1. Ves al teu perfil d'empresa. Obtén informació sobre com pots trobar el teu perfil.
  2. Per editar la informació d'empresa:
    • A la Cerca de Google, selecciona Edita el perfil.
    • A Google Maps, selecciona Edita el perfil i, a continuació, Informació d'empresa.
  3. Per editar la data d'obertura:
    • A la Cerca de Google, desplaça't fins al camp "Data d'obertura" i, després, selecciona'l.
    • A Google Maps, a la pestanya "Informació", toca Data d'obertura.
  4. Introdueix els camps obligatoris.
  5. Selecciona Desa.
Consell: és possible que en alguns llocs de la Cerca de Google la data d'obertura s'utilitzi per indicar als clients quants anys fa que funciona una empresa.
Carta o serveis (disponibilitat limitada)
Utilitza l'editor de menús i el de serveis per assegurar-te que les opcions de l menú o els serveis que ofereixes i els preus corresponents siguin correctes.
Obtén més informació sobre l'editor de cartes (només per a empreses que ofereixen menjar i begudes) o sobre l'editor de serveis.
Productes (disponibilitat limitada)

Productes de la botiga

Si tens una empresa de comerç al detall en un país apte (Canadà, Estats Units, Irlanda i Regne Unit), pots convertir els usuaris que fan cerques en línia en compradors a la botiga mostrant automàticament els productes de la botiga al teu perfil de l'empresa.

Per afegir els productes al teu perfil d'empresa, connecta el sistema de punt de venda amb l'aplicació d'inventari local o amb el lector de productes. Obtén informació sobre com pots mostrar els productes de la botiga.

Hora d'entrada i de sortida (només per a hotels)
Els hotels poden afegir les seves hores d'entrada i de sortida al perfil d'empresa. Aquesta informació ajuda els clients a saber quan estaran disponibles les habitacions i quan les han de deixar.
Per garantir que els perfils d'hotel siguin precisos, Google també recull informació sobre l'entrada i la sortida a partir de diverses fonts de confiança (com ara informes d'usuaris i contingut amb llicència). Pots triar si vols acceptar aquestes actualitzacions automàticament.
Informació de l'hotel (només per a hotels)
Important: aquesta funció només està disponible a l'ordinador.
Els propietaris amb perfils d'hotel verificats poden editar els serveis i les comoditats que ofereixen a la secció "Atributs de l'hotel" del Gestor de perfils d'empresa.

Informació sobre assegurances mèdiques (només als EUA)

Els professionals sanitaris de referència, com ara metges, terapeutes i altres professionals mèdics, poden afegir una assegurança mèdica als seus perfils d'empresa a Google. És possible que es mostri l'enllaç "Informació de l'assegurança" a sota de l'horari d'obertura.

Obtén informació sobre com es pot gestionar la informació de l'assegurança.