[GA4] Enllaçament de productes: enllaçar propietats de Google Analytics 4 i Google Ads

Google Analytics 4 (GA4) ha substituït Universal Analytics (UA). L'1 de juliol de 2023, les propietats de Universal Analytics estàndard van deixar de tractar dades. Les propietats de Universal Analytics 360 amb una comanda en curs es beneficiaran d'una sola pròrroga de processament que acabarà l'1 de juliol de 2024. És fonamental que migreu la vostra propietat de Universal Analytics a Google Analytics 4. Obteniu informació sobre com es pot fer el canvi a Google Analytics 4.

Enllaçar una propietat de Google Analytics al vostre compte de Google Ads us pot ajudar a analitzar l'activitat dels clients al vostre lloc web o a la vostra aplicació, cosa que us permet saber quin volum de trànsit o de negoci prové de Google Ads, i us ajuda a millorar els anuncis i el lloc web.

Enllaçar els comptes us permet dur a terme les accions següents:

Els administradors de comptes de Google Analytics també poden moure la seva propietat d'Analytics d'un compte d'aquest producte a un altre. Tots els comptes de Google Ads enllaçats continuaran estant enllaçats a la propietat. Un cop s'hagi mogut la propietat, els usuaris del nou compte d'Analytics podran veure les dades dels comptes de Google Ads enllaçats.

Si teniu un compte de gestor de Google Ads, obteniu informació sobre com podeu enllaçar Google Analytics al compte de gestor.

Abans de començar

Per enllaçar una propietat de Google Analytics al vostre compte de Google Ads, el Compte de Google ha de tenir els permisos següents:

• Accés administratiu a un compte de Google Ads (o a un compte de gestor de Google Ads). Etiquetatge automàtic al compte de Google Ads.
  • Si feu l'enllaç a un projecte de Firebase, el Compte de Google ha de ser propietari del projecte de Firebase al qual voleu enllaçar.
  • Si feu l'enllaç a una propietat de Google Analytics 4, el Compte de Google necessita permisos d'edició a la propietat de Google Analytics corresponent.

Si actualitzeu el projecte de Firebase a una propietat de Google Analytics 4, els enllaços entre Firebase i Google Ads es migraran automàticament a la nova propietat de Google Analytics 4.

Recordatori

Si el compte de Google Ads està gestionat per un compte de gestor, tindreu disponibles totes les dades que el compte de gestor importi des de Google Analytics o Firebase (tal com s'especifiqui al compte de gestor). Si el compte de gestor es desenllaça de Google Analytics o Firebase, les dades noves no estaran disponibles, però sí que continuareu veient les dades que ja hàgiu compartit.

Instruccions

Nota: les instruccions de més avall formen part del disseny nou de l'experiència d'usuari de Google Ads. Per utilitzar el disseny anterior, feu clic a la icona "Aparença" i seleccioneu Utilitzeu el disseny anterior. Si feu servir la versió anterior de Google Ads, reviseu el Mapa de referència ràpida o bé feu servir la barra de cerca del tauler de navegació superior de Google Ads per trobar la pàgina que esteu cercant.

Enllaçar una propietat de Google Analytics o un projecte de Firebase a Google Ads

1. Al compte de Google Ads, feu clic a la icona Administrador Admin Icon.
  2. Feu clic a Comptes enllaçats.
  3. A "De Google", cerqueu "Google Analytics (GA4) i Firebase" o "Google Analytics (UA)" i, tot seguit, feu clic a Detalls.
  4. Feu clic al botó de més .
  5. A "Configuració de l'enllaç", seleccioneu una propietat de Google Analytics o de Firebase.
    • Si teniu accés d'edició a les propietats de Google Analytics o sou propietari de projectes de Firebase, als resultats de la cerca es mostrarà una llista de totes les propietats i tots els projectes disponibles.
  6. Cerqueu una propietat de Google Analytics o un projecte de Firebase a la llista i, tot seguit, feu clic a Següent.
  7. (Opció recomanada) Utilitzeu el botó de commutació per importar les mètriques d'aplicació i de lloc web, i els públics de Google Analytics.
    • En el cas de la importació de mètriques d'aplicació i de lloc web:
      • Aquesta propietat s'utilitza per mostrar les mètriques d'implicació amb el lloc web a les columnes dels informes de Google Analytics del compte. Tingueu present que heu d'afegir columnes de Google Analytics 4 als informes de Google Ads; són diferents de les mètriques de UA i s'etiqueten com a (GA4) al selector de mètriques.
      • En la majoria dels casos, es triga menys d'una hora a importar les dades de Google Analytics, però el procés es pot allargar en el cas de comptes més grans. Una vegada importades les dades, podeu afegir columnes de Google Analytics als informes de Google Ads.
  8. Reviseu la selecció i feu clic a Enllaça.

Si el compte de Google Ads el gestionen un o més comptes de gestor, la columna "Comptes" mostra quins dels comptes de gestor estan enllaçats a una propietat de Google Analytics 4 o a un projecte de Firebase.

1. Si el compte de Google Ads el gestionen diversos comptes de gestor (per exemple, un compte de subgestor i un de gestor), a la columna "Comptes" es mostra el compte de gestor principal.
  2. Si una propietat de Google Analytics o un projecte de Firebase estan enllaçats al compte de Google Ads i no a un compte de gestor, veureu un guionet ("-") a la columna "Comptes".

Resoldre problemes d'enllaçament entre comptes d'Analytics i de Google Ads

Gestionar o desenllaçar una propietat de Google Analytics o un projecte de Firebase des de Google Ads

1. Al compte de Google Ads, feu clic a la icona Administrador Admin Icon.
  2. Feu clic a Comptes enllaçats.
  3. A "De Google", cerqueu "Google Analytics (GA4) i Firebase" i, tot seguit, feu clic a Detalls.
  4. Cerqueu la propietat de Google Analytics o el projecte de Firebase a la taula i, tot seguit, feu clic a Gestiona.
    1. Importeu les mètriques d'aplicació i de lloc web: activeu el commutador per utilitzar les mètriques d'aplicació i de lloc web de Google Analytics a fi d'oferir-vos un mesurament més centrat en el client sobre com interaccionen els usuaris amb els vostres anuncis.
    2. Importeu els públics de Google Analytics: activeu el commutador per utilitzar les mètriques d'aplicació i de lloc web de Google Analytics a fi d'oferir-vos un mesurament més centrat en el client sobre com interaccionen els usuaris amb els vostres anuncis.
  5. Feu clic a Desenllaça per desenllaçar-lo.

Sobre la pàgina "Comptes enllaçats" de Google Analytics

Un cop hàgiu enllaçat el compte de Google Ads a una propietat d'Analytics, veureu al compte de Google Ads els detalls següents de la pàgina "Comptes enllaçats" de Google Analytics. Tingueu en compte que només podeu veure les visualitzacions, els objectius i els públics de les propietats de Universal Analytics.

• Visualitzacions: mostra el nombre de visualitzacions d'aquesta propietat que s'han enllaçat. En posar el cursor a sobre les dades, veureu quines visualitzacions s'han enllaçat i quines mètriques del lloc web corresponents a la visualització s'han importat. Si la propietat té visualitzacions enllaçades a comptes de gestor, també veureu un desglossament de quantes visualitzacions estan enllaçades a aquests comptes i quantes ho estan al vostre compte. Obteniu informació sobre l'enllaçament de Google Analytics i un compte de gestor de Google Ads.
  • Objectius: mostra el nombre d'objectius d'aquesta propietat que s'han importat als informes de conversions. En posar el cursor a sobre les dades, veureu quants objectius addicionals podeu importar, a més d'un enllaç per gestionar les accions de conversió.
  • Públics: mostra el nombre de llistes de remàrqueting que s'han creat per a aquesta propietat. En posar el cursor a sobre les dades, veureu quines llistes s'han creat, a més d'un enllaç per crear llistes de públics.
  • Comptes: si el compte es gestiona des d'un o més comptes de gestor, aquesta columna mostra quins comptes de gestor estan enllaçats a una propietat determinada.
    • Si la propietat només està enllaçada al vostre compte (però no a cap compte de gestor), la columna mostra el text Aquest compte.
    • Si el compte es gestiona des de diversos comptes de gestor (per exemple, des d'un compte de subgestor i des d'un de gestor), podeu posar el cursor a sobre les dades per veure quins comptes de gestor estan enllaçats a la propietat.
Si el compte està gestionat per comptes de gestor, veureu les dades de les propietats enllaçades a aquests comptes.

Enllaços relacionats

Google Analytics

Sobre l'enllaçament de productes

Productes de Google

Google Partners

Ha estat útil?

Com ho podem millorar?
true
Achieve your advertising goals today!

Attend our Performance Max Masterclass, a livestream workshop session bringing together industry and Google ads PMax experts.

Register now