For assistance with Fitbit Ace LTE, visit support.google.com/fitbitacelte.

Hvordan kommer jeg i gang med Fitbit Charge 6?

Getting Started - Charge 6 Banner

Få bedre rutiner med Fitbit Charge 61 – det eneste førsteklasses treningsarmbåndet med Google innebygd. Det har treningsverktøyene du trenger for å holde motivasjonen oppe og nå målene dine, så det har aldri vært enklere å holde styr på dagen og rutinene.

Vis alt Skjul alt

1 | Konfigurer Charge 6

Slå på og lad enheten. Før du kan konfigurere Charge 6, må du koble den til ladekabelen.

Du finner mer informasjon i Hvordan lader jeg Fitbit-enheten min?

Pairing complete screen

Koble til enheten. Deretter lager eller logger du på Google-kontoen din i Fitbit-appen på telefonen og kobler til armbåndet.

Du finner mer informasjon i Hvordan konfigurerer jeg en Fitbit-enhet?

Hvis du har problemer, kan du se Hvorfor kan jeg ikke konfigurere Fitbit-enheten min?

A phone displaying several stats

Sjekk Fitbit-appen. Armbåndet synkroniseres automatisk med Fitbit-appen på telefonen. Du kan se alle helse- og treningsdataene dine i appen.

Du finner mer informasjon i Hvordan synkroniserer Fitbit-enheter dataene sine?

Hvis du har synkroniseringsproblemer, kan du se Hvorfor synkroniseres ikke Fitbit-enheten min?

Fitbit Premium logo

Skaff deg Fitbit Premium.Kunder kan løse inn et Fitbit Premium-prøveabonnement i Fitbit-appen. 2

Du finner mer informasjon i Hva bør jeg vite om Fitbit Premium?

2 | Bli kjent med Charge 6

Naviger på Charge 6. Naviger på armbåndet ved å trykke på skjermen og sveipe fra side til side og opp og ned. Sveip til høyre for å gå tilbake til en tidligere skjerm, eller trykk på knappen for å gå tilbake til klokkeskjermen.

Du finner mer informasjon i Hvordan navigerer jeg på Fitbit-enheten min?

Charge 6 showing screen with today's stats

Se statistikken din. Sveip opp på urskiven for å se statistikk, inkludert skritt, puls, aktiv-sone-minutter med mer.

Du finner mer informasjon i Hvordan navigerer jeg på Fitbit-enheten min?

Charge 6 showing screen with current clock face, steps, and heartbeat

Endre urskiven. Få enheten til å passe med stilen din ved å velge mellom forskjellige urskiver. På enkelte urskiver kan du trykke på klokkeskjermen for å endre hvilken statistikk du ser.

Du finner mer informasjon i Hvordan endrer jeg urskiven på Fitbit-enheten?

Charge 6 - Display is always ON, showing time

Hold skjermen påslått. Se fremgangen mot målene dine i sanntid og sjekk hva klokken er, med et raskt blikk – selv når du har hendene fulle.

Du finner mer informasjon i Hvordan ser jeg hva klokken er, på Fitbit-enheten?

Animation showing how to change and attach a Charge 6 band

Bruk armbåndet slik du vil. Gjør Charge 6 til det naturlige valget for jobb, trening og alt annet du gjør i hverdagen. Bytt ut den klassiske Charge 6-remmen med mange ulike tilbehørsstiler som selges separat.

Du finner mer informasjon under Hvordan skal Fitbit-enheten sitte på?

3 | Spor trender med Charge 6
Screen showing electrodermal activity to measure and track response to stress

Håndter stressnivået ditt. EDA-skanningsappen registrerer elektrodermal aktivitet som kan indikere kroppens respons på stress, slik at det blir enklere å spore og håndtere stressnivået.

Du finner mer informasjon i Hvordan sporer og håndterer jeg stress med Fitbit-enheten?

Charge 6 showing blood oxygen saturation (SpO2)

Beregn oksygenmetningen i blodet. Charge 6 bruker sensorer for å beregne oksygenmetningen i blodet mens du sover.3

Du finner mer informasjon i Hvordan sporer jeg oksygenmetningen (SpO2) i blodet med Fitbit-enheten?

Low heart rate notification

Få pulsvarsler. Pulsen er en viktig indikator for helsen, så hold deg informert når Charge 6 oppdager at pulsen din er uvanlig høy eller lav.

Du finner mer informasjon i Hvordan sporer jeg puls med Fitbit-enheten?

Screen showing ECG and Tap to start function

Se etter atrieflimmer. Med EKG-appen kan du ​sjekke​ om ​du har ​atrieflimmer (AFib) – uregelmessig hjerterytme – og dele resultatene med legen din.4

Du finner mer informasjon i Hva er Fitbit EKG-appen?

Graph showing health metrics

Spor trender med helsemålinger. I visse regioner omfatter helsemålinger pustefrekvens, pulsvariabilitet, hudtemperatur og hvilepuls i Fitbit-appen for å hjelpe deg med å identifisere endringer i velværet ditt, som økt stress, utmattelse eller potensielle tegn på sykdommer.

Du finner mer informasjon i Hva bør jeg vite om helsemålinger i Fitbit-appen?

Sleep score

Ta deg en blund. Søvnscoren er basert på pulsen, timer søvn og rastløshet, og gir deg en bedre forståelse av søvnen.

Du finner mer informasjon i Hva er søvnscore i Fitbit-appen?

4 | Beveg deg med Charge 6
Fat burn exercise; showing a stick figure riding a bicycle

Finn flytsonen. Med personlig tilpassede pulssoner blir det enklere å finne en treningsintensitet som passer for deg. Få aktiv-sone-minutter for tid du tilbringer i pulssonene moderat (fettforbrenning), intensiv (kardio) eller maks.

Du finner mer informasjon i Hva er aktiv-sone-minutter eller aktive minutter på Fitbit-enheten?

Reminder to move; showing current step count and goal

Ta ting et skritt videre. Med Charge 6 blir det enklere å nå et mål på 250 skritt i timen siden du får påminnelse 10 minutter før timen er over.

Du finner mer informasjon i Hva er påminnelsene jeg ser på Fitbit-enheten?

Charge 6 showing heart rate of 145

Spor treningsøktene dine. Bruk Trening-appen for å se statistikk i sanntid, registrere GPS-data og få en oppsummering av treningsøkten når du er ferdig. Trykk på Trening-infobrikken i Fitbit-appen for mer statistikk og et kart over treningsintensiteten hvis du brukte GPS.

Du finner mer informasjon i Hvordan sporer jeg treningsøkter med Fitbit-enheten?

Notification that the wearer is on HIIT

Tilpass treningsøktene. Velg mellom over 40 treningstyper for å spore øktene du liker best.

Du finner mer informasjon i Hvordan sporer jeg treningsøkter med Fitbit-enheten?

Notification showing HR on equipment status: Off Koble til utstyr og apper. Koble Charge 6 til en kompatibel treningsmaskin for å se puls på skjermen i sanntid.5

Du finner mer informasjon i Hvordan kan jeg dele pulsen min i sanntid med treningsutstyr og -apper?

Two exercise summaries in the Fitbit app - an elliptical workout and a walk

Du kan stole på SmartTrack. Armbåndet oppdager og registrerer automatisk aktiviteter som varer i mer enn 15 minutter. Åpne Fitbit-appen for å se statistikken din.

Du finner mer informasjon i Hvordan sporer jeg aktiviteten min med en Fitbit-enhet?

5 | Lev livet med Charge 6
Pay from your wrist

Betal fra håndleddet. Charge 6 har Google Wallet, som du kan bruke til å handle og raskt betale for enkelte transportsystemer direkte med håndleddet.

Du finner mer informasjon i Hva bør jeg vite om å betale kontaktløst med Fitbit-enheten?

Fitbit Charge 6: How to set up Google Wallet

Få med deg alle varsler. Se varslene for telefon, tekstmeldinger, kalender og apper i Varsler-appen på armbåndet.

Du finner mer informasjon i Hvordan får jeg varsler fra telefonen på Fitbit-enheten?

Quick replies screen

Svar på meldinger. På armbånd som er koblet til Android-telefoner, kan du svare direkte på tekstmeldinger og appvarsler med forhåndsinnstilte hurtigsvar.

Du finner mer informasjon i Hvordan svarer jeg på meldinger med Fitbit-enheten?

YouTube Music screen

Styr musikken. Finn musikk til treningsøktene fra håndleddet med YouTube Music-styring.6 Start, stopp og hopp over mer enn 100 millioner sanger.

Du finner mer informasjon i Hvordan kontrollerer jeg musikk med Fitbit-enheten?

Fitbit Charge 6: How to set up YouTube Music controls

Wake up alarm

Still inn en alarm. Angi, slumre og avvis alarmer fra håndleddet med Alarmer-appen.

Du finner mer informasjon i Hvordan administrerer jeg alarmer på Fitbit-enheten?

Google maps on Charge 6

Finn veien. Uansett hvor du skal, kan du få trinnvis veibeskrivelse på håndleddet med Google Maps.

Du finner mer informasjon i Hvordan bruker jeg Google Maps på Fitbit-enheten?

Fitbit Charge 6: How to set up Google Maps

Du finner mer informasjon om armbåndet ditt i brukerhåndboken for Fitbit Charge 6.

1 Fitbit Charge 6 fungerer med de fleste telefoner som kjører Android 9.0 eller nyere eller iOS 15 eller nyere, og krever en Google-konto og internettilgang. For noen funksjoner må du kanskje ha Fitbit-mobilappen og/eller et betalt abonnement. Du finner mer informasjon på fitbit.com/devices.

2 For nye og returnerende Premium-medlemmer. Medlemskapet må aktiveres innen 60 dager etter aktivering av enheten (krever gyldig betaling). Dette abonnementet kan ikke gis til andre. Du må si opp før slutten av abonnementet for å unngå gjentakende betalinger. Innhold og funksjoner kan bli endret. Du finner mer informasjon i Hva bør jeg vite om Fitbit Premium? Vilkår gjelder.

3 Ikke ment for medisinske formål. Denne funksjonen er ikke er ment for diagnose eller behandling av medisinske tilstander. Den er laget for å være et hjelpemiddel du kan bruke til å ivareta din egen velvære og holde oversikt over informasjonen din. Hvis du er bekymret for helsen, bør du kontakte lege. Hvis du tror du opplever en medisinsk nødssituasjon, må du ringe nødtjenestene.

4 Fitbit EKG-appen er bare tilgjengelig i utvalgte land og skal ikke brukes av personer som er yngre enn 22 år. Du finner mer informasjon på fitbit.com/ecg.

5 Kompatibel med utvalgte treningsmaskiner som støtter Bluetooth Heart Rate Profile, og kommer snart til enda flere.

6 Merk at for å styre YouTube Music må du ha en kompatibel telefon innenfor Bluetooth-rekkevidde og et betalt YouTube Music Premium-abonnement. Datakostnader kan påløpe.