I Hjælp kan du finde indhold om både Merchant Center Next og den klassiske version af Merchant Center. Se efter logoet øverst i hver artikel for at sikre, at artiklen omhandler den version af Merchant Center, du bruger.

Opret udvidede produktdetaljesider

Et tilpasset ikon til den klassiske version af Merchant Center og Merchant Center Next.

En produktdetaljeside fortæller kunderne om dit produkts funktioner og fordele, før de gennemfører deres køb. En udvidet produktdetaljeside indeholder nøjagtige og omfattende produktoplysninger.

I denne artikel kan du læse om, hvordan du opretter udvidede produktdetaljesider.

product description page, example of how it works

På denne side

Fordele

Omfattende og nøjagtige produktoplysninger:

• Hjælper kunderne med at finde det produkt, der passer bedst til deres behov
  • Giver kunderne de oplysninger, de skal bruge for at føle sig sikre i deres køb
  • Øger kundernes tillid

Vejledning

Trin 1: Føj produktdata til dine feeds i Merchant Center eller Manufacturer Center

Google bruger oplysninger fra en række kilder til at vise de bedste beskrivelser, billeder og produktoplysninger og levere en samlet og optimeret præsentation af produktet over for kunden. Dette betyder, at vi muligvis ikke bruger de data, du angiver i visse produktfortegnelser.

Producenter og brandejere

Hvis du er producent eller brandejer, kan du tilmelde dig Google Manufacturer Center. Manufacturer Center-kontoen giver producenter og brands mulighed for at indsende autoritative produktdata og kan bruges til at opnå mere salg via Google.

Som producent eller brand stoler Google på, at de data, du deler via Google Manufacturer Center, er de mest nøjagtige oplysninger om et produkt. Google bruger disse oplysninger til at hjælpe kunderne med at finde og forstå dine produkter og til at forbedre produktdetaljesiderne for dine produkter.

Du kan dele følgende produktdataattributter i dine Manufacturer Center-feeds:

Produktdata Feedattribut i Manufacturer Center Tips til en udvidet produktdetaljeside (PDP)
Id 'Id' [id] Påkrævet for alle produkter
GTIN-nummer 'GTIN' [gtin] Påkrævet for alle produkter
Produkttitel 'Titel' [title] Påkrævet for alle produkter

1-150 tegn
Produktbrandnavn 'Brand' [brand] Påkrævet for alle produkter
Produktbeskrivelse 'Beskrivelse' [description] Påkrævet for alle produkter

>200 tegn anbefales

Strukturerede og velformaterede beskrivelser med punktopstillinger og afsnit anbefales
Produktbilleder Billedlink [image_link] Påkrævet for alle produkter

Høj billedopløsning anbefales (>1.500 pixels på den længste side)
Link til ekstra billede [additional_image_link] >5 ekstra billeder anbefales

Høj billedopløsning anbefales (>1.500 pixels på den længste side)
Link til livsstilsbillede [lifestyle_image_link] Anbefales, når du vil adskille livsstilsbilleder fra dine ekstra produktbilleder. Ellers skal du bruge attributten link til ekstra billede.
Produktvarianter 'Varegruppe-id' [item_group_id] Anbefales til produkter med flere varianter
Produktoplysninger 'Produktinfo' [product_detail] Anbefales for hvert produkt

>5 oplysninger anbefales. Vi anbefaler, at du medtager så mange, som du finder relevant
Detaljeret produktindhold 'Detaljeret produktindhold' [rich_product_content] Foretrækkes frem for og tilsidesætter attributten 'funktionsbeskrivelse' [feature_description]

Anbefales til at fremhæve produktfunktioner, der skal vises i sektionen Fra producenten
Produktfunktioner 'Funktionsbeskrivelse' [feature_description] Anbefales for hvert produkt

Funktioner med billeder (minimum 800 x 800 pixels) anbefales
Produktvideo 'Videolink' [video_link] Anbefales for hvert produkt

Andre forhandlere end producenter eller brandejere

Indsendelse af følgende produktdataattributter i dine Merchant Center-feeds kan hjælpe dig med at oprette udvidede produktdetaljesider:

Produktdata Feedattribut i Merchant Center Tips til en udvidet produktdetaljeside (PDP)
Id 'Id' [id] Påkrævet for alle produkter
Produkttitel 'Titel' [title] Påkrævet for alle produkter

1-150 tegn

Brug attributten 'titel' [title] til tydeligt at identificere det produkt, du sælger. Titlen er en af de mest fremtrædende dele i din annonce. En specifik og præcis titel hjælper os med at vise dit produkt til de rigtige brugere.
Produktbeskrivelse 'Beskrivelse' [description] Påkrævet for alle produkter

>200 tegn anbefales

Strukturerede og velformaterede beskrivelser med punktopstillinger og afsnit anbefales
Produktbilleder Billedlink [image_link] Påkrævet for alle produkter

Høj billedopløsning anbefales (>1.000 pixels på den længste side)
Link til ekstra billede [additional_image_link] >5 ekstra billeder anbefales

Høj billedopløsning anbefales (>1.000 pixels på den længste side)
Link til livsstilsbillede [lifestyle_image_link] Anbefales, når du vil adskille livsstilsbilleder fra dine ekstra produktbilleder. Ellers skal du bruge attributten link til ekstra billede.
Produktvarianter 'Varegruppe-id' [item_group_id] Anbefales til produkter med flere varianter
Produktoplysninger 'Produktegenskab' [product_highlight] Anbefales for hvert produkt

>4 fremhævede oplysninger anbefales
Produktoplysninger 'Produktinfo' [product_detail] Anbefales for hvert produkt

>5 oplysninger er påkrævet. Vi anbefaler, at du medtager så mange, som du finder relevant

Trin 2: Del dine produktbedømmelser

Denne funktion er kun tilgængelig i den klassiske version af Merchant Center.

Programmet Google Produktbedømmelser giver forhandlere mulighed for at dele og vise produktbedømmelser og produktanmeldelser.

Hvis du deltager i programmet Produktbedømmelser, kan du dele anmeldelsesdata ved hjælp af et feed for Google-produktbedømmelser. Få grundlæggende oplysninger produktbedømmelser. Nedenstående attributter kan hjælpe dig med at oprette et detaljeret produktbedømmelsesfeed, og det hjælper os med at matche dine anmeldelser med dine produktdetaljesider:

Produktdata Feedattribut til produktbedømmelser Bemærk!
Produktbedømmelse <ratings> Obligatorisk for alle anmeldelser
Anmeldelsens indhold <content> Obligatorisk for alle anmeldelser
Webadresse til anmeldelsen <review_url> Obligatorisk for alle anmeldelser
Produktwebadresse <product_url> Obligatorisk for alle anmeldelser

Produkt-id'er

<gtins> Anmeldelsesdata fra et feed med produktbedømmelser matches med produkter på baggrund af en række faktorer, hvor den mest centrale er globale unikke produkt-id'er såsom GTIN-numre. Hvis der ikke er GTIN-data [gtin], forsøger Google at matche en anmeldelse ved hjælp af andre oplysninger, f.eks. et varenummer eller kombinationer af 'brand' [brand] + 'MPN' [mpn].
<mpn>>
<skus>
<brands>
Anmelderbilleder <reviewer_images> Vi anbefaler, at du medtager anmelderbilleder, når de er tilgængelige.
Bekræftede køb <collection_method> Vi anbefaler, at du angiver, om en anmeldelse er indsendt efter et køb (bekræftet), eller om den er indsendt uopfordret.