funksjonsbeskrivelse [feature_description]

Bruk attributtet for funksjonsbeskrivelse [feature_description] til å fremheve bestemte produktfunksjoner. Med dette attributtet kan du sende inn en detaljert beskrivelse via underattributtene for overskrift [headline], tekst [text] og bildelink [image_link]. Attributtet for funksjonsbeskrivelse kan brukes til å beskrive produktfunksjoner i Google-kunnskapspaneler.

Bruksområder

Valgfritt: Anbefales for å fremheve funksjoner ved produkter med mye trafikk.

Hvis attributtet for detaljert produktinnhold [rich_product_content] også brukes, overstyrer det attributtet for funksjonsbeskrivelse [feature_description], og detaljene som er nevnt i attributtet for funksjonsbeskrivelse, vises ikke.

Format

Følg disse retningslinjene for formatering for å sikre at Google forstår informasjonen du sender inn.

Finn ut mer om hvordan du sender inn produktinformasjon, blant annet når og hvordan du skal sende inn verdier på engelsk.

Type headline og text: Unicode-tegn (anbefalt: bare ASCII): alfanumeriske tegn, understreker og bindestreker
image_link: WEBP (.webp), JPEG (.jpg/.jpeg), PNG (.png), ikke-animert GIF (.gif) og BMP (.bmp)
Begrensninger headline: opptil 140 tegn
text: 250–700 tegn
image_link: minst 800 x 800 piksler
Gjentatt felt Ja, opptil 10 (minst 2 er obligatorisk)

Filformat Eksempelverdi
Tekst (TSV) Trådløs Bluetooth-strømming:"Koble til opptil tre smarttelefoner eller nettbrett trådløst til høyttaleren, og spill av dundrende, kraftig stereolyd på rundgang.":"http://example.com/image1.png",Oppladbart batteri med høy kapasitet:Innebygd oppladbart Li-ion-batteri som gir opptil 15 timers avspillingstid og lader enheter via to USB-porter.:"http://example.com/image2.png",Høyttaler:"Ring med krystallklar lyd fra høyttaleren din med ett tastetrykk, ettersom høyttaleren har støy- og ekkokansellering.":"http://example.com/image3.png",Sprutsikker:"Sprutsikker betyr at du ikke trenger å bekymre deg for regn eller væskesøl – du kan til og med rengjøre den med rennende vann fra springen. Bare ikke dypp den i vann.":,Basshøyttalere fra JBL:
"Hør bassen, føl bassen, se bassen. To eksterne passive sendere viser tydelig hvor kraftige høyttalerne er.":
XML (feeder) <g:feature_description>
<g:headline>Trådløs Bluetooth-strømming</g:headline>
<g:text>Koble til opptil tre smarttelefoner eller nettbrett trådløst til høyttaleren, og spill av dundrende, kraftig stereolyd på rundgang.</g:text>
<g:image_link>http://example.com/bilde1.png</g:image_link>
</g:feature_description>
<g:feature_description>
<g:headline>Oppladbart batteri med høy kapasitet</g:headline>
<g:text>Innebygd oppladbart Li-ion-batteri som gir opptil 15 timers avspillingstid og lader enheter via to USB-porter.</g:text>
</g:feature_description>
<g:feature_description>
<g:headline>Høyttaler</g:headline>
<g:text>Ring med krystallklar lyd fra høyttaleren din med ett tastetrykk, ettersom høyttaleren har støy- og ekkokansellering.</g:text>
<g:image_link>http://example.com/bilde3.png</g:image_link>
</g:feature_description>
<g:feature_description>
<g:headline>Sprutsikker</g:headline>
<g:text>Sprutsikker betyr at du ikke trenger å bekymre deg for regn eller væskesøl – du kan til og med rengjøre den med rennende vann fra springen. Bare ikke dypp den i vann.</g:text>
</g:feature_description>
<g:feature_description>
<g:headline>Basshøyttalere fra JBL</g:headline>
<g:text>Hør bassen, føl bassen, se bassen. To eksterne passive radiatorer viser tydelig hvor kraftige høyttalerne er.</g:text>
</g:feature_description>

Retningslinjer

Følg disse retningslinjene for å sikre at du sender inn informasjon av høy kvalitet for produktene dine.

Minstekrav

Dette er kravene du må oppfylle for å kunne vise produktet ditt på Google. Hvis du ikke oppfyller disse kravene, blir ikke produktet godkjent. Du får beskjed om dette på Diagnostikk-siden i Manufacturer Center-kontoen din.

• Hvis du tar med attributtet for funksjonsbeskrivelse i produktinformasjonen, må du ha med mellom to og ti funksjonsbeskrivelser per produkt.
  • Du må ta med underattributter for overskrift og tekst. Underattributtet for bildelink er valgfritt.
  • For TSV-filer må hver funksjonsbeskrivelse inneholde to kolon for å skille de tre underattributtene. Hvis det valgfrie underattributtet for bildelink ikke tas med, slutter funksjonsbeskrivelsen på et kolon. Hvis du oppgir flere verdier for funksjonsbeskrivelse for den samme varen, må de skilles med komma.
    • Hvis noen av underattributtene inneholder komma eller kolon, må disse underattributtene omsluttes av rette, doble anførselstegn. Hvis underattributtet inneholder rette, doble anførselstegn, må disse dobles.
    • Det er bare det relevante underattributtet som skal omsluttes av doble anførselstegn, ikke hele funksjonsbeskrivelsen.
  • Hver overskrift må være unik, så du må ikke gjenta funksjonsoverskrifter eller -tekst.
  • Ikke gjengi overskriften i teksten.

Anbefalte fremgangsmåter

Med de følgende anbefalte fremgangsmåtene kan du optimalisere produktinformasjonen din utover de grunnleggende kravene.

• Ikke send inn en overskrift uten tekst eller omvendt.
  • Ikke bruk det samme bildet for alle funksjonsbeskrivelser.
  • Forsikre deg om at grammatikk, bruk av store bokstaver og tegnsetting er riktig og konsekvent i overskriftene og teksten.
  • Ikke legg til produsent- eller selgerspesifikke detaljer, for eksempel linker, telefonnumre, bedriftsinformasjon eller kampanjetekst.
  • Unngå verdier for lagerbeholdning, som «n/a».
  • Overskrifter bør ikke være lik attributtverdien for tittel [title].

Eksempler

Produktinformasjon for Google Chromecast
Attributt Verdi
Tittel [title] Google Chromecast – Black
Funksjonsbeskrivelse [feature_description]

• Overskrift [headline]
Se et hvilket som helst nettsted på TV-en
  • Tekst [text]
Finner du det på nettet, kan du se det på TV-en. Se det som vises i datamaskinens Chrome-nettleser, på TV-skjermen.