Veiledning for programtilgang

Konfigurer gratis produktoppføringer

Vis produktene dine i gratis oppføringer på Google ved å velge dette alternativet når du registrerer deg i Merchant Center. Alternativt kan du klikke på Vekst på navigasjonsmenyen til venstre og deretter på Administrer programmer. Velg «Vis produktene dine i gratis produktoppføringer på Google».

Veiledning

Når du angir at produktene dine skal vises i gratis oppføringer på Google, må du gjøre følgende:

Når du har fullført trinnene som gjelder for deg, klikker du på Aktivér for å fullføre konfigureringen.