Veiledning for programtilgang

Konfigurer Googles plattformer

Registrer deg for Googles plattformer ved å velge det når du registrerer deg for Merchant Center, eller klikk på Vekst i navigasjonsmenyen til venstre og deretter på Administrer programmer. Velg «Surfaces across Google» fra listen over tilgjengelige programmer.

Du kan stoppe og starte konfigureringen når som helst. Når du har startet konfigureringen, legges Googles plattformer automatisk til i listen over ventende oppgaver i Oversikt-skjermbildet.

Fullfør konfigureringen

Gjør følgende når du skal konfigurere Googles plattformer:

Retningslinjer for anmeldelser

Gå gjennom bedriftsinformasjonen din og Googles retningslinjer om innhold som ikke støttes. Når du er klar, merker du av i boksen for å bekrefte at du har gjennomgått informasjonen. Klikk på Aktiver for å fullføre konfigureringen.