To get the most out of Google Home, choose your Help Center: U.S. Help Center, U.K. Help Center, Canada Help Center, Australia Help Center.

Koble Google Nest- eller Home-enheter til et nytt wifi-nettverk

Hvis du har byttet navn eller passord for wifi-nettverket ditt, eller hvis du nylig har fått en ny wifi-ruter, må du koble Google Nest- eller Home-enheten din til det nye wifi-nettverket. Det kan hende du også må tilbakestille enheten til fabrikkstandard og konfigurere den på nytt før du kan koble den til igjen.

Velg en Google Nest- eller Home-enhet for å finne artikler som kan hjelpe deg.

Høyttalere og skjermer

For følgende Google-høyttalere og -skjermer:

• Google Nest Hub Max
  • Google Nest Hub (2. generasjon)
  • Google Nest Hub
  • Google Nest Audio
  • Google Home Max
  • Google Nest Mini (2. generasjon)
  • Google Home Mini (1. generasjon)
  • Google Home

Koble Google Nest-høyttaleren eller -skjermen din til wifi

Hvis du fortsatt opplever problemer, kan det hende du må tilbakestille enheten til fabrikkstandard og konfigurere den på nytt.

Chromecast

For disse Chromecast-enhetene:

• Chromecast med Google TV
  • Chromecast (3. generasjon)
  • Chromecast (2. generasjon)
  • Chromecast (1. generasjon)
  • Chromecast Ultra
  • Chromecast Audio

Bytt wifi-nettverk for Chromecast eller Chromecast Audio

Hvis du fortsatt opplever problemer, kan det hende du må tilbakestille enheten til fabrikkstandard og konfigurere den på nytt:

Termostater

For følgende Nest-termostater:

• Google Nest Thermostat
  • Google Nest Thermostat E
  • Google Nest Learning Thermostat

Bytt wifi-nettverk for Nest-termostater

Hvis du fortsatt opplever problemer, kan det hende du må prøve disse ressursene:

Kameraer og videoringeklokker

For disse Nest-kameraene og -ringeklokkene:

• Google Nest Cam (med batteri)
  • Google Nest Cam (med ledning)
  • Google Nest Cam IQ Indoor
  • Google Nest Cam IQ Outdoor
  • Google Nest Cam Indoor
  • Google Nest Cam Outdoor
  • Google Nest Doorbell (med batteri)
  • Google Nest Doorbell (med ledning, 2. generasjon)
  • Google Nest Doorbell (med ledning)

Endre wifi-innstillingene for kameraer og ringeklokker

Hvis du fortsatt opplever problemer, kan det hende du må prøve disse feilsøkingstrinnene:

Sikkerhet

Google Nest Protect (1. og 2. generasjon)

Bytt wifi-nettverk for Nest Protect

Hvis du fortsatt opplever problemer, kan det hende du må prøve disse feilsøkingstrinnene:

Nest x Yale-låsen

Oppdater wifi-innstillingene for Nest × Yale-låsen

Hvis du fortsatt opplever problemer, kan det hende du må prøve disse feilsøkingstrinnene:

Google Nest Connect

Oppdater wifi-innstillingene på Nest Connect

Hvis du fortsatt opplever problemer, kan det hende du må prøve disse feilsøkingstrinnene: