To get the most out of Google Home, choose your Help Center: U.S. Help Center, U.K. Help Center, Canada Help Center, Australia Help Center.

Opret forbindelse til et nyt Wi-Fi-netværk på Google Nest- eller Google Home-enheder

Hvis du har ændret Wi-Fi-netværkets navn eller adgangskode, eller hvis du for nylig har udskiftet din Wi-Fi-router, skal du forbinde din Google Nest- eller Google Home-enhed til dit nye Wi-Fi-netværk. Du skal muligvis også gendanne fabriksindstillingerne på enheden og konfigurere den igen, før du kan genoprette forbindelsen.

Vælg din Google Nest- eller Google Home-enhed for at se artikler, der kan hjælpe dig.

Højttalere og skærme

I forbindelse med følgende Google-højttalere og -skærme:

• Google Nest Hub Max
  • Google Nest Hub (2. generation)
  • Google Nest Hub
  • Google Nest Audio
  • Google Home Max
  • Google Nest Mini (2. generation)
  • Google Home Mini (1. generation)
  • Google Home

Opret forbindelse til Wi-Fi på din Google Nest-højttaler eller -skærm

Hvis du stadig har problemer, skal du muligvis gendanne fabriksindstillingerne på din enhed og derefter konfigurere den igen.

Chromecast

I forbindelse med følgende Chromecast-enheder:

• Chromecast med Google TV
  • Chromecast (3. generation)
  • Chromecast (2. generation)
  • Chromecast (1. generation)
  • Chromecast Ultra
  • Chromecast Audio

Skift Wi-Fi-netværk for Chromecast eller Chromecast Audio

Hvis du stadig har problemer, skal du muligvis gendanne fabriksindstillingerne på din enhed og derefter konfigurere den igen:

Termostater

I forbindelse med følgende Nest-termostater:

• Google Nest Thermostat
  • Google Nest Thermostat E
  • Google Nest Learning Thermostat

Skift Wi-Fi-netværk for din Nest-termostat

Hvis du stadig har problemer, kan du prøve følgende ressourcer:

Kameraer og videodørklokker

I forbindelse med følgende Nest-kameraer og -dørklokker:

• Google Nest Cam (med batteri)
  • Google Nest Cam (med ledning)
  • Google Nest Cam IQ Indoor
  • Google Nest Cam IQ Outdoor
  • Google Nest Cam Indoor
  • Google Nest Cam Outdoor
  • Google Nest Doorbell (med batteri)
  • Google Nest Doorbell (med ledning, 2. generation)
  • Google Nest Doorbell (med ledning)

Skift Wi-Fi-indstillinger for dit kamera og din dørklokke

Hvis du stadig har problemer, kan du prøve disse yderligere fejlfindingstrin:

Tryghed og sikkerhed

Google Nest Protect-enheder (1. og 2. generation)

Skift Wi-Fi-netværk for Nest Protect

Hvis du stadig har problemer, kan du prøve disse yderligere fejlfindingstrin:

Nest x Yale-lås

Opdater Wi-Fi-indstillingerne for Nest × Yale-låsen

Hvis du stadig har problemer, kan du prøve disse yderligere fejlfindingstrin:

Google Nest Connect

Opdater Wi-Fi-indstillingerne på Nest Connect

Hvis du stadig har problemer, kan du prøve disse yderligere fejlfindingstrin: