Googles gode fremgangsmåter

Ønsker du å få mest mulig ut av Google Ads-kontoen din? I Googles serie om gode fremgangsmåter får du strategiske råd om sentrale teknikker for søkemotormarkedsføring. Serien er laget for å hjelpe deg å få størst mulig utbytte av Google Ads. Den er basert på Googles interne data og kvalitetssikret av de samme personene som har utviklet Google Ads, slik at du skal få et godt grunnlag for å legge strategier for betalt søk.

Fremhevet veiledning

Få mer fysisk trafikk til butikkene dine ved hjelp av Shopping-kampanjer
Hvorvidt en bruker besøker butikken din etter å ha foretatt undersøkelser på Internett, avhenger til syvende og sist av hvilke produkter vedkommende søker etter, og hva du har på lager. I denne delen skal vi se nærmere på hvordan du bør konfigurere og administrere såkalte annonser for varer i butikk for Shopping-kampanjene dine. Med slike annonser kan du vise potensielle kunder hva som er tilgjengelig i butikkene dine i sanntid, ved hjelp av en lokal butikkfront som Google er vert for.

Kom i gang med Google Ads

Hva er søkeannonser
Opprett kampanjer
Velg de rette søkeordene
Skriv gode tekstannonser
Spor mål
Gjennomgå resultatene

Finn nye kunder

Velg de rette søkeordene
Optimalisere dynamiske søkeannonser
Få maksimalt utbytte av bannerannonsering
TrueView-videoannonser
(Mobil) Finn de riktige brukerne til mobilapper
(Mobil) Få kontakt med mobilbrukere
Gi bedriften global rekkevidde
Øk salget med Gmail-annonser

Vis riktig budskap

Opprett effektive tekstannonser
Forbedre annonsene dine med de rette utvidelsene
Lag effektive bannerannonser
(Mobil) Øk engasjementet for mobilapper
Bruk av kvalitetspoeng som rettesnor for optimalisering

Optimaliser for å få best mulig resultat

Maksimer fortjenesten ved å justere budene
En veiledning for budjusteringer
Slik lykkes du med smart budgivning i Google Ads
Optimalisering av Google Ads med Google Analytics
Alternativer til «siste klikk»-attribusjon

Engasjer kunder på nytt

Nå ut til rett målgruppe med RLSA og Kundematch
Nå ut til tidligere besøkende med remarketing i Displaynettverket
Øk engasjementet for mobilapper

Fremhev produktene dine

(Mobil) Få tak i mobilkunder med Shopping-kampanjer
Lag og optimaliser Shopping-kampanjer
Forbered deg til å lykkes under julehandelen
Få mer fysisk trafikk til butikkene dine
Optimaliser og administrer produktdataene dine i Merchant Center

Jobb mer effektivt

Trygg testing i Google Ads
Administrer kampanjer i den nye utgaven av Google Ads

Registrer deg for nyhetsbrevet for gode fremgangsmåter, så får du avanserte Google Ads-tips og -oppdateringer rett i innboksen din.

Leter du etter noe mer grunnleggende? Les Slik lykkes du med Google Ads.