Googles anbefalte fremgangsmåter

Best Practices logo

Ønsker du å få mest mulig ut av Google Ads-kontoen din? I Googles serie om anbefalte fremgangsmåter får du strategiske råd om sentrale teknikker for søkemotormarkedsføring. Serien er laget for å hjelpe deg å få størst mulig utbytte av Google Ads. Den er basert på Googles interne data og kvalitetssikret av de samme personene som har utviklet Google Ads, slik at du skal få et godt grunnlag for å legge strategier for betalt søk.

Fremhevet oversikt

Omsett inspirasjon i handling med videoer
YouTube er beviselig et sted du kan nå forretningsmålene du setter deg, uansett om det er å oppnå flere konverteringer, gjøre det skarpt på alle trinn i kjøpstrakten eller øke vurderingen av eller bevisstheten om bedriften din. Selv om det ikke finnes noen fast formel på suksess, kan du komme langt på vei med disse anbefalte fremgangsmåtene. De er utarbeidet på bakgrunn av forskning og vellykkede YouTube-kampanjer utviklet av bedrifter som din.

Kom i gang med Google Ads

Hva er søkeannonser
Opprett kampanjer
Velg de rette søkeordene
Skriv gode tekstannonser
Spor mål
Gjennomgå resultatene

Finn nye kunder

Velg de rette søkeordene i Google Ads for effektiv målretting
Optimalisering av dynamiske søkeannonser
Optimaliser bannerkampanjer i Google Displaynettverk
Omsett inspirasjon i handling med videoer
Bruk kunnskapen din om Søkenettverket for å oppnå suksess på YouTube
(Mobil) Finn de riktige brukerne til mobilapper
(Mobil) Få kontakt med mobilbrukere
Gi bedriften global rekkevidde
Øk salget med Gmail-annonser

Vis riktig budskap

Opprett effektive tekstannonser
Lag bedre annonser med de rette utvidelsene
Opprett effektive responsive bannerannonser
Bruk av kvalitetspoeng som rettesnor for optimalisering
Nå ut til den riktige målgruppen i alle faser av markedsføringsreisen på YouTube

Optimaliser for å få best mulig resultat

Maksimer fortjenesten ved å justere budene
En veiledning for budjusteringer
Slik lykkes du med smart budgivning
Optimalisering av Google Ads med Google Analytics
Alternativer til «siste klikk»-attribusjon

Engasjer kunder på nytt

Nå ut til verdifulle kunder med RLSA, Kundematch og lignende målgrupper
Nå ut til tidligere besøkende med remarketing i Displaynettverket

Fremhev produktene dine

(Mobil) Få tak i mobilkunder med Shopping-kampanjer
Bygg opp og optimaliser Shopping-kampanjer
Forbered deg til å lykkes under julehandelen
Få mer fysisk trafikk til butikkene dine
Optimaliser og administrer produktdataene dine i Merchant Center

Jobb mer effektivt

Trygg testing ved hjelp av utkast og eksperimenter i Google Ads
Oppnå bedre resultater med Google Ads ved hjelp av optimaliseringsresultatet
Få mest mulig ut av kontoene dine med Google Ads-mobilappen

Registrer deg for nyhetsbrevet med gode fremgangsmåter, så får du avanserte Google Ads-tips og -oppdateringer rett i innboksen.

Leter du etter noe mer grunnleggende? Les Slik lykkes du med Google Ads.